מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשואה ומשועממתשני02/10/2011
אני נשואה ובעלי בזמן האחרון חסר חשק מיני, בערב הוא עייף והמשיכה בינינו כבר כמעט ולא קיימת, אני לעומת זאת מאוד מינית וזה חסר לי מאוד!!
אני גם נראית טוב ומאוד מושכת אבל הוא כבר לא רואה את זה, יש פה מישהו שחש כמוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקירתי
דורון02/10/2011הי, לדאבוני אני מצוי באותה סירה בה את מצוייה, הזוגיות החיובית אך הלא מספקת ומרגשת.
גם אני יותר מכמהה לתחושה הזו של הסקס מטורף הזה וההרגשה העילאית הזו !
אשמח אם תצרי עימי קשר
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שני
alon01/11/2011היי שני..
אם תרצי לשמוע סיפור דומה ואיך לפתור תצרי קשר [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשואה ומשועממת - תגובה
רות בן-ציון שכטר03/10/2011שני שלום,
הגיע הזמן להזמין את בעלך למספר שיחות על"יחסנו לאן?" כלומר, קורה תהליך לא טוב בקשר שלכם של התרחקות שסופו עלול להיות בגרושים. כדי לא להגיע למשבר עמוק כדאי להתחיל לדבר עכשיו ולברר כיצד שניכם רוצים חיים משותפים יותר נעמים ומפרים לשניכם.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צינת כמה שנים נשואים
mosha03/10/2011יש שחיקה בחיי המין לאחר 20 שנות נשואים וצריך חבצע סטרט מחדש
רובם פוזלים הצידה וכל עוד זה לא מיתגלה זה עובר
אממה לשמור על חיי הנשואים זה דורש השקעה מצד הבעל תבהירי לו שזה חשוב לך מאוד
זה יעיר אצלו תאים רדומים...לדעתי בלבד ובהצלחה ציצו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תבלבל את המוח
הרמן04/10/2011זה אינדיבידואלי יש כאלה שמזדינים כל יום ויש כאלה שכמעט ולא ו זה מקביל לעוד עשרים שנה, .באם לא חלו שינויים רפואיים אם הגבר מיני והאשה מינית השמיים הם הגבול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגוש
mni06/10/2011אשמח לספר לך באיימל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהmni
mosha09/10/2011היי למי המסר?ציצו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אריאל15/10/2011אני אשמח להכיר אותך וכמובן לחפיג את בשיעמום יחד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכיר את ההרגשה...לצערי
yoav20/10/2011הדבר הכי גרוע בזוגיות...זה להיכנס לשגרה....ואז כל הריגושים נעלמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש מישהי מהצד
תום21/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשועממת
aa30/10/2011לשני צרי קשר מנשוי נשוחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להפגש
יוסי01/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוג שמחפש אחרת
זוג אוהב01/11/2011אנחנו מחפשים לצרף אלינו מישהי שתוכל להנות איתנו ואנו איתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלון ונועם
יניב04/11/2011פתטיים ברמה חדשה.
כן זה המקום לפגוש בחור לסקס טוב...בפורום של בעיות בחדר המיטות.
מעניינת אותי מכל הסיבה שלשמה אתם נכנסים לפה...
חומר למחשבה שני!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתם אביזרי מין ?
עידן05/11/2011הי, נשמע כאילו חיי המין שלכם מעט דעכו אני חושב שכמו בכל בעיה כדאי לבחון דרכים חדשות ולמצוא פתרונות למשל: לגוון את חיי המין ולהיפתח לעולמות חדשים.
מה דעתכם לנסות אביזרי מין משותפים ? שמנים מיוחדים או אפילו סרטי פורנו.
אני מתכוון ביחד.. להתנסות יחד..
אני יכול להמליץ לך על ויברטור משותף - וי וייב הוא מגרה את אזור איבר המין הגברי והנשי יחד וזו רק דוגמא אחת מיני רבים הקיימים בשוק.
ממליץ לך מאוד לדבר עם בן זוגך על שימוש באביזר מין או אולי אפילו להפתיעה אותו :)
בכל אופן אפשר להשיג אביזרים בכל מקום. במיוחד בעידן האינטרנט
מקווה שתוכלי להשתמש במידע .
שיהיה בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני הייייייייי
mosha08/11/2011אני מהדרום אשמח לקשר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אצלי תחושה דומה
nicec lion16/11/2011ישנה דרך להפיג השמעמום
צרי קשר
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)