מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה ולא יודעת למי לפנות....חן02/10/2011
שלום,
אני נשואה מזה כ 3 שנים + ילד , יש לי בעייתיות גדולה בקיום יחסים עם בעלי - חשוב לי לציין כי זה היה קיים הרבה לפני הגעתו של בנינו היקר לעולם, כביכול הכל בסדר, בעלי מקסים ,החבר הכי טוב שלי, הזוגיות יודעת עליות ומורדות - אך היום אם אני מנסה לחפור לעומק קשה לי להגיד מה קדם למה, הביצה או התרנגולת? וקיים אצלי חשש גדול שמא כל הבעיות שלנו נובעות מהבעיות בחדר המיטות....
קשה לי להגדיר מה הבעיה - אך בכל פעם שהוא מתחיל לגעת בי אני חשה סלידה עמוקה, לא נעים להגיד אבל אפילו סוג של גועל....בא לי להיסגר בתוך הקונכייה של עצמי ושאף אחד לא ייגע בי.....- בעלי נראה טוב, מחזר אחריי כל יום , אבא נהדר - מאחלת לכל בחורה בעל כמוהו....אבל למה אני לא מצליחה לצאת מהחסימה הזאת? התחלתי טיפול פסיכולוגי- שם נאמר לי כי לדעתה עברתי סוג של התעללות מינית בעברי - כי אין אופציה אחרת להרגיש ככה אלמלא הגוף עבר איזשהי טראומה בעבר....אני לא יודעת אם להאמין לכך או לא משום שאינני זוכרת ולו רמיזה לכך בעברי...
השאלה שלי היא מה היא הדרך הטובה ביותר לטפל בנושא והאם להמשיך בטיפול הפסיכולוגי או שמא יש באמתחתכם המלצה אחרת? אני מאוד חוששת לחיי הנישואים שלי במידה והמצב ימשיך....
בתודה מראש וסליחה על המגילה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה ולא יודעת למי לפנות.... - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן03/10/2011חן שלום,
התופעה שאת מתארת ידועה (גם אם לא נפוצה) מדברייך אני מבין שמדובר בסלידה ממין.
האם את זוכרת שהתחושות האלו היו קיימות, גם אם בעוצמה פחותה, גם בעבר, עם בני זוג אחרים?
התופעה וההרגשה שאת מתארת בהחלט יכולה לנבוע מסיבות רבות וממש לא מחוויה מינית שלילית שעברת. לא חייבים לעבור ניצול מיני כדי להרגיש כך!
ממליץ לך לפנות לטיפול סקסולוגי מקצועי המתמקד בבעיות מסוג שאת מתארת.
"יחסי מין הם מין של יחסים", במידה והנושא לא יטופל, בהחלט הדבר ישפיע על הזוגיות והקשר שלך עם בעלך.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפניה לסקסולוג?
חן03/10/2011קודם כל תודה על התשובה המהירה...הוקל לי לקרוא את תגובתך :)
שאלה קטנה נוספת - האם ישנו מישהו מומלץ באזור הצפון שאתה מכיר?
והאם זהו פרטי או שניתן לפנות דרך הקופה?
המון תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפניה לסקסולוג? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן03/10/2011היכן בצפון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפניה לסקסולוג
חן03/10/2011אזור העמקים/חיפה טבעון רמת ישי - אם זו תיהיה אישה זה בכלל יהיה מצויין:)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפניה לסקסולוג - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן03/10/2011בצפון את יכולה לפנות למרפאה ציבורית בה עבדתי עד לא מזמן. "יחסים-המרכז לשיפור התפקוד המיני" של שרותי בריאות כללית והקריה הרפואית רמב"ם. (נמצאים ברמב"ם)
את יכולה לציין שאני הפנתי אותך.
הטלפון של המרפאה בימים ב' וד' משעה 1700 עד 2000 04-8645757
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצויין !
חן03/10/2011המון המון תודה ושנה טובה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)