אני לא נהנת מאד מהסקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא נהנת מאד מהסקס
    אתי
    03/10/2011

היי קוראים לי אתי ואני בת 19, יש לי יחסים עם בן הזוג שלי כבר 6 חודשים.
    אני נהנת, אבל לא מאד! נראה לי אני לא מגיעה לאורגזמה, אני נהנת כשהוא נוגע לי בדגדגן ואני פתאם מרגישה כמו רעד שמה למטה וכאילו שיש לי שמה משהו שנפתח ונסגר ואחכ כשזה נגמר אני מרגישה קצת סיפוק, כי זה ממש ממש קצר, כמה שניות וזה כבר נגמר.
    גם הוא אומר לי שזה לא אורגזמה, כי אם זה כן היה הייתי מאד מאד נהנת והיה לי פי 3 חשק לעשות סקס... אבל זה לא ככה, אני פשוט נהנת בעיקר לראות איך שהוא נהנה :)
    אבל אני מאד רוצה גם להנות כדי להרבות את החשק המיני שלי וליהיות איתו יותר!
    איך מגיעים לאורגזמה? ומה זה בידיוק אורגזמה? ומה זה מה שאני מרגישה בזמן הקצר הזה שאני נהנת? פשוט איך לשפר את היחסי סקס שלנו.... אני גם אומרת לו איך לגעת בי וכו...
    אבל תמיד זה אותו דבר...אני מגיעה רק לאותו "תענוג" קצר שאמרתי לך...
    אני לא יודעת מה עוד לנסות!
    והוא מאד נהנה איתי וגומר הרבה פעמים,אבל לאחרונה נראה לי הבטחון עצמי שלו ירד כי הוא יודע שאני לא "מאד" נהנת והוא לא מצליח לגרום לי לגמור,ולכן עכשיו הוא גומר פחות...והוא אומר שזה מאותה סיבה שאם אני לא נהנת גם הוא לא מצליח להמשיך להנות... מה לעשות?
    תודה רבה ואשמח לתשובה בהקדם
    אתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא נהנת מאד מהסקס

הוספת תגובה

• אני לא נהנת מאד מהסקס - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    03/10/2011

אתי שלום,
    את בתחילת הדרך ביחסי מין, וכך גם בן זוגך, כל החיים לפניכם וחשוב שתעזרו בסבלנות.
    ההגעה לאורגזמה היא באמצעות הדגדגן, רק שקודם לכן את צריכה להיות בעוררות מינית גבוהה שאותה תחווי באמצעות מגע באזורים ארוגניים בגופך ובאמצעות המגע עם בן זוגך.
    יהיה נכון להעזר בספרות הדרכה למין לנשים צעירות וגם לזןגות וכך לאט לאט תרכשו שניכם מיומנויות מספקות יותר .
    חשוב שתהיו סבלנים ושתהנו מהמין .המין הוא תהליך של הבשלה שלא מתרחש ביום.
    רות בן ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו