מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גם חברות שלכם לא חרמניות?23/01/2008
בזמן האחרון אני נתקלת ביותר ויותר גברים שמתלוננים שחברות שלהם לא חרמניות.
אני לא מבינה איך זה יתכן.
אני, לדוגמא, חרמנית טילים. כל בן זוג מזדמן שאני מארחת במיטתי יוצא ממנה על ארבע ורץ לשאול שאלות בפורום אורתופדיה.
בקיצור, מעניין אותי לשמוע את דעתכם - איך חברות שלכם במיטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפשש יפה מזיינת על ימין ועל שמאל
D23/01/2008עלוי עלי מישהי כמוך,הבעיה של רוב הנשים בארץ זה שהם לא ניפתחות ליצרים שלהם הם נוטות להפנים אותם במידה כזאת או אחרות כמו ילדות קטנות ואף יש כאלה שממש רואות את הסקס כעיניין של הגברים בילבד בעוד שזה לא נכון ביכלל,נשים בארץ צריכות ליהיות יותר פתוחות ופעילות מינית ולא מומיות שכל מה שהם עושות זה שוכבות במיטה וכאילו עושות טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
XXX24/02/2008שלום לך,
אני חושבת מזה שנה כמעט על יחסים עם אישה, הנושא מאוד מסקרן אותי במיוחד לאור בעובדה שמעולם לא הגעתי לאורגזמה. לדעתי אני דו מינית, אבל יש לי חששות. מה את מציעה לי. את יכולה לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את לא גומרת בדרך כלל אז הסיכויים
מישהי25/02/2008קטנים אף יותר אם אישה תנוחות סקס בין נשים בעיתיות ומקשות על ההנאה אני מכירה מישהי שהיתנסה בזה פעם ויצאה לגמרה לא מרוצה,אני יודעת שזה ניראה מלהיב או מסקרן אבל במיטה
זה לא משהו ביכלל,גם מחקר בנושא הראו תוצאות דומות בין נשים לסביות לסטריטיות אחוז הלסביות שגמרו היה קטן יותר מאחוז הסטריטיות שהגיעו לאורגזמה,זה אולי ניראה מפתה(לי אישית לא ממש אבל כל אחת וטעמה) אבל לפי מה ששמעתי מכמה בנות שהיתנסו בזה פעם סקס בין לסביות דיי גרוע או בינוני ומשעמם כזה את לא דו מינית בסך הכל כמה פנטזיות זה יכול לעבור לך בכמה דקות אם יהיה לך פנטזיות אחרות בראש,יחסים לסבים זה לא פיתרון לשום דבר תימצאי מישהו ותיסמכי רק על עצמך בכל הנוגע לאורגזמה שלך ותידאגי שהשליטה בידיים שלך במיטה...
מניסיון זה נורא עוזר.מקווה שעזרתי (-;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עזרת לי אבל תודה בכל מקרה.
226/02/2008רק לציין שלדעתי את טועה, יש הבדל עצום לפי מה שאני שמעתי, ביחסים עם גבר וביחסים עם אישה.
אבל, שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט יש הבדל יחסים לסבים גם לרוב
מישהי26/02/2008פחות נאמנים(אני שומעת את זה מבנות שהיו לסביות פעם אין לי דעה אישית ממש לפה או לשם)
אל תישמעי למה שמספרים לך לרוב זה סתם שטויות או היסחפות מיותרת,לרוב יש נטיה ליראות יחסים לסבים כיחסים טובים ביגלל דעות קדומות שגברים לא רגישים שתלטנים ולא מיתחשבים ועוד כמה בעוד שזה ביכלל לא נכון יש הרבה מאד נשים כאלה למעשה האנשים השתלטנים ביותר שראיתי בחיי היו נשים וגם נשים לא הכי רגישות,לחברה שלי הייתה חברה(בת זוג) שזרקה עליה בקבוק יין על הראש כי היא לא רצתה ליהיות איתה יותר בעוד שהיא בעצמה בגדה בה לא פעם ושמעתי מעוד כמה בנות (שאני קצת פחות מכירה) על סיפורים דומים שהבת זוג בקושי היתיחסה אליהם אחרי כמה זמן ובגדו בהן וממש התחילו ליראות בהן יותר כמו ידידות מאשר בנות זוג,ועוד משהו יותר מחצי מהנשים שקימו יחסים דומים אם נשים קימו גם במקביל יחסים אם גברים והפסיקו ליהיות אם נשים בסופו של דבר לא תיראי הרבה נשים שלוקחות את זה כדרך חיים אלה רק כהיתנסות חד פעמית לרוב,גם היחס של החברה לגבי איך שלסביות ניראות מוטעה לרוב טוענים שלסביות הם פצצות על בעוד שרוב הלסביות שאני ראיתי דווקה היו דיי מכוערות אנשים רואים שחקניות פורנו בסרטים (לרוב הם יראו טוב אבל לא תמיד)ואז מקבלים גישה שלסביות הם פצצות מין כי לרוב הם לא רואים לסביות במציאות בקושי לכן אנשים מקבלים רושם כללי מוטעה שיחסים לסבים הם יחסים בין שני פצצות מין
ויחסים מושלמים(לרוב מציגים את זה כך בסרטים) בעוד שזה כימעט ההפך המושלם במציאות וגם העובדה שרוב הלסביות מפסיקות אם זה דיי מהר או עוברות לגברים בדרך גם אנג'לינה ג'ולי הייתה דו מינית עד שוויתרה על זה אם בראד פיט.סליחה על החפירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה דיי הרבה אבל מציעה ליקרוא את הכל
מישהי26/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהXXXX
226/02/2008את נשמעת מאוד אנטי, קרה משהו שהתאכזבת ממנו בצורה מאוד קיצונית.
שמתי לב שאת ממש מנסה לגרום לי לשנות את דעתי. אני צריכה לציין שלא אמרתי חד משמעית שזה מה שאני רוצה, אבל, מחברות ושמועות דווקא שמעתי ההיפך - כשאישה מקיימת יחסים פעם אחת עם אישה אחרת, הסיכויים שתחזור לגבר שואפים לאפס. זה הדבר היחיד שיכול להרתיע אותי (כזכור אני נשואה), מעבר לזה אחרי 20 שנות נישואים, 4 ילדים, בעל (הגבר היחיד בחיי המיניים), כלב, חתול וכו'... חשבתי לעצמי, אחרי שכולם כבר גדלו, שעכשיו תורי, אני צריכה לספק את הצרכים והסקרנות שלי (מה יש לא מגיע לי?) והדבר הראשון שברצוני לעזור לעצמי זה להגיע לאורגזמה, אם דרך חיפוש של בן זוג או בת זוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?מנסים לעזור לך כאן זה שטויות מה
מימי26/02/2008שאמרו לך אנשים מתקנים אנשים אחרים כשהם טועים אף אחד לא סובל מיזה שאת חושבת בצורה זאת או אחרת,ובאמת רוב הלסביות יש יחסים אם גברים היה כאן פעם כתבה בנושא(אני חושבת שהיא ראתה את זה שם) ורוב הלסביות הם למעשה דו מיניות ויש להן יחסים גם אם גברים כבר עשו על זה מחקרים את מיתווכחת בעוד שמה שיש לך זה שמועות ודעות מכורות? טוב ניסו להסביר לך
שיהיה לך כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תאמיני לכל מה שאומרים לך זה
מימי26/02/2008שטויות אני ראיתי בסידרה "בוגדים" לא יודעת אם שמעת על זה זאת סידרה שמצלמת בגידות
והיו שתי מיקרים של לסביות ולפי מה שהניבגדת סיפרה לא ממש היו יחסים טובים והיתיאשה מנשים
וזאתי שבגדה בה בגדה בזאתי שבגדה איתה אם כמה גברים אחרים (היא סיפרה שהיא ראתה את זה) והמיקרא השני זאת מישהי שבגדה בחבר שלה אם מישהי ובסוף היא היצתערה והיתחננה בתוכנית שיחזור אליה ושהיא אוהבת אותו ושהיא סתם צעצוע ולא כלום אל תאמיני לכל מה שטות שמספרים לך אנשים(בימיוחד נשים) מסלפות דברים דברים בניגוד למציאות לא כל שמועה או משהו זה נכון זה דעות קדומות בערך כמו שפרסים ותימנים קמצנים זה נכון לא זה סתם דעה קדומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהXXX
226/02/2008טוב את לא עוזרת לי וגם הקודמת לא עזרה לי, מה יש לכם? למה כולם כל כך אנטי? אולי אני לא בסדר?
יש מישהו שיכול לעזור לי? ואיפה את באדולינה, באודולינה ? למה את לא עונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף אחת לא אנטי אלה פשוט עובדות
מימי26/02/2008את מציגה גישה מוטעת לגבי לסביות מי שאמרה לך את זה ניסתה להסיט ולשנות את דעתך ולא אף אחת אחרת,את יכולה לנסות לחפש מישהי זכותך אלה החיים שלך ומזל טוב אם תימצאי מישהי אבל מה שאני וגם מישהי ניראה ניסינו לעשות זה להוריד לך את הרגליים לקרקע זה הכי יעזור לך את הצגת בצורה מוטעת יחסים לסבים כדבר הכי טוב שיש או משהו מעולה בעוד שבמציאות זה ביכלל לא כך זה לא יותר טוב משום מערכת יחסים אחרת ואולי אף פחות אבל זה לא אומר שאת לא יכולה לימצוא מישהי למרות שהכי עדיף שתימצאי מישהו בימיוחד לאור הסיבות שאת מציגה,ועוד משהו חשוב האורגזמה שלך לא תלויה במי שאת איתו אלה בך תיקחי את השליטה בידיים ותעשי מה שניראה לך הכי טוב זה הכי יעזור לך האורגזמה שלך נימצאת בידיים שלך ולא בשל אף אחד אחר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהXXXX
226/02/2008לקחתי לתשומת ליבי. יש משהו במה שאת אומרת אבל לגבי לקחת את זה לידיים שלי - זו כבר בעיה אחרת.
תודה רבה על תשומת הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לעזור
מימי26/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)