בעיה רצינית באלי למות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה רצינית באלי למות
    שחר
    09/10/2011

טוב אז יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור וזה מדכא אותי ברמה של לא יודע מה לעשות כבר..
    יש לי חברה כבר שנתיים והסקס שלנו פשוט לא טוב..בגללי..
    הסיפור הוא כזה- במשחק מקדים עומד לי כמו משוגע אבל אז כשמורידים הכל והראש מגיע לידיעה שהולך להיות סקס ( ואז הלב מתחיל לפעום מהר) פשוט לא עומד לי..
    זה קורה גם אם התחלנו והכל בסדר ומתחילים מהר ואז הלב דופק כי אני מתאמץ וגם אז לא עומד..
    לפעמים הכל בסדר ועומד כמו שצריך ואז אני גומר תוך משהו כמו 20-30 שניות ושנתיים שחברה שלי לא היתה קרובה אפילו לגמירה ואם אני לא אמצא פתרון דחוף כנראה שזה יגמר כי זה משפיע ממש לרעה על כל הקשר שלנו..
    אני מוכן לנסות הכל ולבוא לכל טיפול שצריך רק תגידו לי אם יש כזה.. תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה רצינית באלי למות

הוספת תגובה

• בעיה רצינית באלי למות - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    09/10/2011

הבעיה שאתה מתאר של שילוב בין בעיית זקפה ושפיכה מהירה מוכרת ידועה ואפילו שכיחה.
    בהחלט ניתן לטיפול עם אחוזי הצלחה גבוהים של פתרון לשתי העיות (שכשורות אחת לשנייה). התופעות שאתה מתאר קשורות למצב רגשי של התרגשות ולחץ הפוגע בתפקוד המיני.
    ממליץ לך לפנות לטיפול סקסולוגי מקצועי על מנת לפתור ולהתגבר על הקשיים.
    הטיפול בבעיות אלו הוא לרוב קצר וממוקד בפיתרון.

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו