מבקשת עזרה- לא מצליחה לגמור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת עזרה- לא מצליחה לגמור
    מיואשת
    09/10/2011

שלום לכם!
    אני בת 25 ואני כבר 5 שנים במערכת יחסים מדהימה.
    יש בינינו אהבה ענקית אך אני מרגישה שאני מאכזבת אותו בחדר המיטות.
    לא משנה כמה הוא מנסה- אני לא גומרת. לא מגירוי חיצוני ולא מחדירה.
    החשק המיני שלי לא גבוה במיוחד ואת רוב הפעמים אני עושה רק בשבילו אך מס' הפעמים המועט הזה לא מספיק לו.
    אני יודעת שהבעיה היא לא אצלו כי אף פעם לא הצלחתי לגמור, גם בקשרים הקודמים שלי.
    היה לי ארוע של הטרדה מינית בגיל 12 אך דברתי על זה עם פסיכולוג ולדעתי כבר עברתי את זה, אז אני לא חושבת שזו הבעיה.
    ניסיתי גם לקנות ויברטור קטן אך הוא לא עוזר וזה סתם כואב לי באיזהשהו שלב.
    אני מאוד רוצה לגרום אושר לחבר שלי ואני יודעת שאם אני אצליח לגמור- אני יותר אהנה מזה וכך גם החשק שלי יעלה והוא יהנה יותר.
    מה אני עוד יכולה לעשות? והאם זה נכון שיש בנות שפשוט לא יכולות לגמור?

תודה רבה מראש,
    מיואשת מהמרכז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מבקשת עזרה- לא מצליחה לגמור - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    09/10/2011

למיואשת שלום,
    נתחיל מהעובדות היבשות: בסביבות 70-80% ממהנשים לא מצליחות לחוות אורגזמה במשגל תוך כדי החדירה!
    בערך 20% מהנשים מתקשות בהשגת אורגמה בכל דרך שהיא אם באוננות או בדרכים אחרות.
    בהחלט ניתן ללמוד ולשכלל את הדרכים והאפשרות להגיע לאורגזמה (כל אישה יכולה) בטיפול סקסולוגי.
    העדר חשק מיני יכול להיות קשור לקשיים בריגוש ובהתעוררות המינית ומכאן לקושי להגיע לאורגזמה.

בברכה,

ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו