מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מובןרחל10/10/2011
לקחתי פוסטינור לפני 6 ימים בערך והיום התחיל לי דימום כזה חום . מה זה אומר? ומה יהיה בהמשך? אני מאוד לחוצה. תודה
יש לציין שמחזור אחרון היה ב 25.09 וב09.10 קיבלתי דימום כמו מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מובן - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן10/10/2011זו תגובה לפוסטינור.
בברכה,
דר
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבללל?????? לדניאל בבקשה
רחל10/10/2011כן אבל מה ה אומר מבחינת המחזור הבא? ומבחינת "הריון" כביכול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבללל?????? לדניאל בבקשה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן10/10/2011אין הריון. בסבירות גבוהה המחזור הבא יגיע .
אם את רוצה להיות עוד יותר בטוחה שאין הריון, קני ערכה לבדיקת הריון בסופר פארם ובדקי לפי ההוראות.
בברכה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצהההההה בבקשה תשובה
רחל23/10/2011אני יומיים לפני קבלת מחזור ועשיתי היום בדיקת דם שיצאה 5> מה זה אומר? ומי אני יקבל אים אני יקבל??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצהההההה בבקשה תשובה - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן23/10/2011לחץ וחרדה יכולים להשפיע על איחור במחזור. מציע לך להירגע. הסבירות להריון היא אפסית.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניא בבקשה:אבל מה זה התוצאה שקיבלת
רחל24/10/2011אבל מה זה התוצאה שקיבלתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניא בבקשה:אבל מה זה התוצאה שקיבלת - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן26/10/2011בדקי את סקלת המספרים על ערכת הבדיקה וראי מה המשמעות של 5.
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל בבקשה התייחסות
נירה25/10/2011כן אבל מה זה אומר התוצאה שקיבלתי והאים אני אמורה לחזור עליה שוב??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסתמי את הפה שלך כבר יא מגעילה
יניב04/11/2011סתמי כבר יא קופה!
מה את משגעת אשת מקצוע ברמה כזאת
אין לך בושה? פעם הבאה אל תזדייני בלי הגנה והכל יהיה סבבי בבי
בברכה,
אחד שלא מכיר אותך וכבר לא סובל אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל בבקשה התייחסות - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן05/11/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)