מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם לפנות לסקסולוג?לימור11/10/2011
אני נשואה כמעט שנתיים, שמתחילתן חווינו בעיות בנינו שהובילו גם לבעיות בתחום המיני. לא קיימנו יחסי מין כבר מעל שנה וחצי .
לפני כחודשיים התחלנו בטיפול מול יועצת זוגית.
היא אמרה שכדאי לחכות להתקדמות בטיפול לראות האם הנושא המיני מתחיל להפטר ובנתיים לא לפנות לסקסולוג.
בעלי מאוד מעוניין במין, הבעייתית היא אני.
לא רק שאני לא יכולה לשכב עימו, אלא גם לא מסוגלת אפילו להתנשק עמו ולא מסוגלת לסבול את מגע ידו. זה גם לא חסר לי בכלל בכלל.
אני אוהבת אותו מאוד, ולמרות כל הבעיות ביננו (שאנו עובדים עליהם כעת בטיפול) אני הייתי כל כך רוצה לרצות את המגע שלו.
קיימנו יחסים עוד לפני החתונה והכל היה מושלם ונעים ואהבתי את זה מאוד.
המטפלת משליכה את הרתיעה המינית לבעיות הנפשיות ביננו .
האם באמת עלי לחכות להתקדמות בטיפול הזוגי או שמא לפנות במקביל לסקסולוג?
הנושא כל כך מטריד אותי
ואני כבר כל כך רוצה ילדים
כל כך רוצה זוגיות נורמלית
וכל כך רוצה לשכב עם בן זוגי (רוצה!!! אבל לצערי.. גופי לא רוצה).
הטיפול הזוגי יכול לקחת חודשים ארוכים אם לא שנים וכבר אין לי סבלנות...
אודה לדעה מקצועית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לפנות לסקסולוג? - תגובה
רות בן-ציון שכטר12/10/2011לימור שלום,
את מתארת בעיה גדולה בחשק המיני שלך.. והשאלה היא אם המטפלת הזוגית שלכם בעלת ידע ונסיון בטיפול בבעיות של חשק מיני. בתקווה שתענה לך בכנות על הענין המאד ספיצפי הזה.
מטפלים זוגיים שהם סקסולוגים מטפלים ומומחים בטיפול בבעיות של חשק מיני, שלשם שאת מכוונת וזו הבעיה שאת רוצה לפתור.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרות - שאלה נוספת
לימור16/10/2011רות שלום,
בהמשך לתשובתך,
אני רוצה לפתור לא רק את הבעיה בחשק המיני אלא גם את הבעיות ביום יום שלנו שאינן קשורות למין אלא לבעיות תקשורת, התמודדות לא נכונה במצבים מסוימים וכו'.
ברור לי שהבעיה בתפקוד המיני, חמורה ככל שהיא תהיה - היא לא הבעיה היחידה.
לקח לי זמן למצוא את המטפלת שעמה אנו עובדים כיום.
השאלה שלי היא האם לדעתך האופציה היחידה היא מטפל זוגי שמתמחה גם בנושא המיני
או האם אפשרי להיות מטופלת אצל שני אנשי מקצוע במקביל?
כלומר-
במידה והמטפלת שלי כיום אינה מנוסה מספיק בנושא החשק המיני-
האם כדאי שאעזוב אותה ואלך למטפל שמתמחה ב 2 התחומים
או האם אפשרי שאשאר אצלה ובמקביל אפנה לסקסולוג (או אחכה עם זה?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)