מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מה הקשר לגיל שלי?!
A13/10/2011אני בת 21 אבל כל עוד לא הייתי עם גבר אני לא יכולה לדעת איך גבר מתפקד ביחסי מין כי אני פשוט לא יודעת!? אז ברור שזה חוסר ודאות איך זה להיות עם גבר! איך אני יכולה לדעת?! לפי "סיפורים של אחרים" ,מה כ"כ קשה להבין למה התכוונתי?! אני בתולה!
ג'יזס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגעי!
אלונה28/10/2011השאלה שלך הייתה הכי לא מובנת בעולם, וגם אחרי שהסברת היא לא הובנה.
מה את חשה נתקפת!?
וכן להיות בתולה בגיל 21 זה קצת מוזר. לאור העובדה שכבר עשית דברים. לא ברור על איזה חוסר ודאות את מדברת.
מה נפלת על הד"ר? מסכן רק רצה לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן אלונה
גל29/10/2011זה מוזר כי את במקרה רוסיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהa
mosha30/10/2011נשמה דשנו בענין יש מלא אתרי הכרות שימי תמונה שלך ויחזרו אחרייך ים שך גברים...ואת תבחרי עם מי להיות חברה/ סקס איך שמתאים לך ממי..גם כאן באתר יש ציטים עים חברה נחמדים ניסיתי לקשקש אית נערות מופלאות ואני כבר מבוגר לשיחות אלו...(גם איתך דיברתי נכון)? ד"ש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקרנות שמקשה עליA12/10/2011
אף פעם לא קיימתי יחסי מין מלאים עם גבר...(התנסתי בדברים אחרים אבל לסיטואציה הזאת עוד לא הגעתי..)
ולפעמים אני מקנאה קצת בכאלה שיש להם זוגיות אמיתית שכוללת יחסי מין מלאים...אבל אף פעם לא באמת חוויתי את זה..והחוסר וודאות מקשה עלי..
איך אני יכולה לשפר את מצבי?
אשמח לעצה,
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקרנות שמקשה עלי - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן13/10/2011ברגע שתכירי את הבחור שאיתו תרגישי נוח לקיים יחסי מין מלאים,זה יקרה.
על איזה חוסר ודאות את מדברת?
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
A13/10/2011אני מדברת על החוסר וודאות בעולם של הגברים...איך זה אצלהם..מבין אותי?
כי אחרי הכל זה משהו שעושים ביחד...וזה מסקרן אותי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן13/10/2011יש בעולם הגברים והנשים וודאות ולכן השאלה לא ברורה. בת כמה את אם מותר לשאול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר ודאות- הסבר
גל29/10/2011אני מדברת על חוסר ודאות על איך גבר מתפקד ביחסי מין...
יוו נוו..עומד לו,נופל לו..גומר מהר..איך גבר "מזיין"..מה הוא מרגיש..ואיך זה להיות איתו ביחד..
התנסתי בדברים אחרים,כן...אבל אני לא מצאתי את "האחד" שאיתו אני רוצה ומרגישה בנוח לעשות איתו את זה..(קיום יחסי מין מלאים כולל חדירה..)
אז אני סקרנית..וקצת מתרגשת האמת לפני שזה עומד לקרות..
ושלא יהיה לך ספק- אני נראת פ י צ ו ץ ! אני גבוהה ויפה יש לי גוף יפה מתחילים איתי מלאאא...אבל...אני לא רוצה לתת את עצמי בקלות..ולכן אני מעדיפה לאונן רק לא להיות עם מישהו שאני לא באמת אוהבת ומרגישה "שזה זה"...
מוזר לך שאני בתולה? ציפית שאשחה עם דגים מתים ואתחיל להזדיין כבר בגיל 15 כי כולן עושות את זה?!
ואם "השאלה שלי הייתה הכי לא מובנת בעולם" כנראה שיש לך בעיה בהבנת הנקרא..ועם כל הכבוד לד"ר גם הוא לא איזה "ביג שאט"...
אלונה,מותק..אני לא זקוקה לעצות האחיתופל שלך..תודה בכל אופן,אבל זה פשוט מיותר.. ;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)