הולכת רחוק יותר ממה שמתכוונת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הולכת רחוק יותר ממה שמתכוונת
    לי
    12/10/2011

אני בת 21 והתחלתי לצאת עם בחור שמבוגר ממני בכ-5 שנים. אני עדיין בתולה ואני מרגישה שאני לא מוכנה עדיין לקיים יחסי מין מלאים. חשוב לי לציין שהבחור שאני יוצאת איתו מבין אותי בקטע הזה, לא לוחץ עליי ולא מנסה לגרום לי לעשות דברים שאני לא רוצה ואני יכולה להגיד שאני מרגישה בטוחה לחלוטין איתו ובוטחת בו.
    הבעיה שלי בעצם היא כזו- כשאני נפגשת איתו, כמעט תמיד אני נסחפת יותר ממה שהתכוונתי בהתחלה ועושה או נותנת לו לעשות דברים שלא התכוונתי שיקרו, כמובן שכל מה שאני עושה איתו אני עושה מרצוני החופשי והסכמתי. הבעיה היא שבבוקר שאחריי אני מרגישה ממש רע עם עצמי על דברים שעשיתי איתו בערב הקודם התחושה מלווה ואפילו רודפת אותי לאורך כל היום,
    אני קובעת לעצמי גבולות שאני לא אחצה בפעם הבאה שאני אהיה איתו
    וכשאני נפגשת איתו, כל הגבולות והקווים שאני מחליטה לא לחצות מתמוססים ואז אני שוב הולכת יותר רחוק ממה שהתכוונתי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך אני מזדהה איתך

A
    13/10/2011

זה גם קרה לי שאני לא התכוונתי והבחור גרר אותי ונסחפתי ואחר כך כ"כ הצטערתי שעשיתי את זה..אפילו שהיה ברור לי שזה לא יגיע לכיוונים האלה אבל הוא הפעיל עלי סוג של מניפולציה שגרמה לי להאמין לו..והרגשתי אחר כך חרטה.
    (ד"א גם אני בתולה ובגילך)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

אני
    13/10/2011

היי ,למה את חוששת מזה? את בת 21 כבר לא בת 16
    ויוצאת עם בחור שבטח ובטח כבר לא בתול ...
    תחשבי בינך לבין עצמך מה מונע ממך....
    כמובן שזה בסדר ואמור להיות ברור שהחבר יכבד את החלטתך
    אבל תעני לעצמך על השאלה
    וכאשר את במחשבה לא רוצה אבל בפועל כן עושה ורוצה ברגע הנתון
    אז למה לא..?<

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הולכת רחוק יותר ממה שמתכוונת - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    13/10/2011

ללי,
    הגבולות שאת מעמידה נובעים מחינוך, ערכים ועמדות הקשורות במין ומניות, וההם מגיעות ממקום שכלתני ואילו כשאת עם החבר את פועלת ממקום רגשי רומנטי ומיני. קיים פער בין שתי המערכות הללו והן לא תמיד פועלות במקביל.
    חשוב שתבררי מדוע את מציבה מגבלות אלו על עצמך וחשוב יותר לברר מדוע את מיסרת את עצמך ולא מאפשרת ליהנות מהתחושות והרגשות המיניים שלך?

בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו