לא בטוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא בטוחה
    אני
    15/10/2011

היי
    התחלתי לצאת עם בחור מבוגר ממני בכמה שנים- אני בת 21 הוא בן 26 בערך...
    נפגשתי איתו כבר פעמיים- במהלך השבוע האחרון- אבל אני נמצאת איתו בקשר טלפוני כבר בערך חודש.
    לפני שנפגשנו הייני מדברים הרבה בטלפון- בערך שעה כל יומיים ודיברנו על הכל אני לפחות הרגשתי שממש התחברנו.
    שבוע שעבר, לקראת סוף השבוע עברנו לדבר דרך הצ'אט באינטרנט בערך יום אחרי שהתחלנו עם הצ'אט היה ביננו סייבר- סקס (בלי מצלמה רק צ'אט), ביוזמתו.
    והתקשורת בינננו בשבוע האחרון היתה פחות או יותר כזו:
    ביום ראשון נפגשנו בפעם הראשונה- זה היה בליינד- דייט ולו לפחות לא היתה תמונה שלי. ובסוף הערב נסחפתי ועשיתי לו ביד, אפשר לומר שהיוזמה לזה היתה של שנינו.
    ביום שני דיברנו בפלאפון במהלך היום ובערב היינו בצ'אט ושוב ביוזמתו היה ביננו סייבר- סקס.
    יום שלישי נפגשנו וקצת התמזמזנו (הוא היה מעורר מינית אבל לא ניסה לגרום לי לעשות משהו בנידון).
    ביום רביעי לא היה משהו מיוחד רק תחלופה גבוהה של מסרונים כי לשנינו לא היה ממש זמן.
    ביום חמישי בערב היינו בצ'אט שוב והוא רצה סייבר אבל לא היה לי כוח אז לא רציתי.
    וביום שישי דיברנו בפלאפון והיתה בנינו תחלופה גבוהה של מסרונים
    בכל יום סימסנו אחד לשני כמה וכמה מסרונים וחוץ מביום חמישי הוא היה זה שהתחיל איתם והם היו בעלי תוכן לא מיני לחלוטין.

שנינו החלטנו שכרגע אנחנו סתם יוצאים ולא זוג רציני או משהו שכזה.
    עכשיו הבעיה שלי היא כזו-
    אני לא באמת יודעת אם הוא איתי כי הוא סתם רוצה את הגוף שלי מינית או שהוא מתעניין בי באמת...
    ממש קשה לי עם זה יחסית כי גם ככה אני לא סומכת על אנשים ולא באמת בוטחת בהם- גברים ונשים כאחד.
    ראוי לציין שאני מרגישה שהוא לא ינסה לגרום לי לעשות משהו שאני לא רוצה לעשות ושבתחום הזה אני מרגישה בטוחה איתו עד כמה שאני יכולה.

אני לא יודעת אם זה קשור אבל אני עדיין בתולה- התנסתי בכמה סיטואציות מיניות אבל לא הרגשתי שאני מוכנה לקיים יחסי מין מלאים (גם כי לא אהבתי באמת את מי שהייתי איתו)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא בטוחה

הוספת תגובה

• חח זה ככ ברור

דורון
    15/10/2011

הוא יגיע איתך לסקס ופה ייגמר הקשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו