יחסי מין ללא חדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין ללא חדירה
    ליהי
    15/10/2011

טוב אז ככה, אני קצת לחוצה מהעניין אתמול .
    אני בת 19 וחצי ויש לי חבר שאנחנו יוצאים לא מזמן (תחילת קשר של שבוע ) ,והרגשות שלנו היו מלאים תשוקה ואהבה כלפי אחד השני מתוך ציפייה וכבוד הדדי .
    בהתחלה היינו מתמזמזים ואני מתחילה לפתח רגשות אליו והוא אליי ,אך נישברתי כשהוא רצה שאני אקיים איתו מין אוראלי .אני בהתחלה חששתי אך נענתי לבקשה כי הוא גם ביצע לי ירידה .
    ואני חושבת בדיעבד שהמעשה הזה גורם להבנה בין הצדדים כשיש הדדיות אך אני חוששת עכשיו אם המעשה הזה שעשינו אחד לשני יגרום לריחוק בינינו בגלל שעשיתי אותו רק לאחר שבוע שאנו יוצאים ביחד וגם לאור העובדה שהיה לי חבר לפניו שגם ירדתי לו במהלך הקשר אבל אני מפחדת שזה יגרום לו לחשוב שאני לא אותו בן אדם שהוא התחיל להכיר (בחורה רגישה ועדינה) למרות שהוא אמר שזה מקובל עליו שיש לי ניסיון כבר בגלל שאני עדיין בתולה ואני מכירה את הנושא של הירידות .
    .כי עדיין הכל קרה מהר מדי לפי דעתי בדיעבד .זה קשר די טרי וחדש שפשוט נסחפתי אליו עם הרגשות שיש לי כלפי אותו בן אדם .
    אני עכשיו מרגישה אליו הרבה ולא בטוחה אם אני ארצה לרדת לו שוב כשהוא יבקש בפעם הבאה שנצא .
    אני בסך הכל שואלת אם המין אוראלי יכול להתקיים גם בגיל שלי ולא רק אחרי נישואין כי אותי חינכו להיות ילדה מבית טוב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין ללא חדירה

הוספת תגובה

• חפרת כפרה

דורון
    15/10/2011

לא נמאס לך להציף פורומים ? שאלי במקום אחד ידבילית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו