מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה רבה וכל הכבוד על המענה המהיר
רוית23/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגזמותרוית18/10/2011
שלום רב,
אני בת 33 ומגיל קטן מאוד מאוננת על הבטן וגומרת תוך דקה.
מעבר לכך, לא חסרים לי "צעצועים" ואני מתה על זה. עם צעצועים חיצוניים אני גם גומרת ומגיעה גם לשרשרת אורגזמות (האורגזמה הזאת שונה מאיך שאני מאוננת מגיל קטן כשזה עם הידיים בלבד). חוויתי קשרים של אהבה אמיתית, סוערת ותשוקתית, אך לדאבוני, כשמדובר רק בחדירה, לא הגעתי לאורגזמה. אף פעם.
עם האקס האחרון שלי, המיתולוגי, היינו נעזרים במכשיר חיצוני, בעת החדירה והוא גם היה "מעסה" לי את האזור החצוני תוך כדי, כך שבכלל זה העצים לי את רמת האורגזמה..
עכשיו אני נמצאת בקשר חדש וטוב, ולחבר שלי יש בעיה עם זה. הוא, לטענתו, אומר שבקשרים הרציניים שלו (3), לא הייתה "בעיה" עם זה והאקסיות שלו גמרו מחדירה.מה שגם עושה אותו לפחות מנוסה, כי לא פינק והשקיע המון כי כאילו לא היה צריך. מבחינתי אין קשר, כי גבר מיני יאהב "לטרוף" את הבחורה.
הוא לא חזק בנושא קושי אורגזמות...לא פשוט לו להכניס אביזרים למיטה כי זה פוגע לו באגו. הוא לא שולל, אך זה גם לא כ"כ מכל הלב. מעבר לכך, היחסים בינינו מדהימים והנושא הזה מאוד חורה לי ולו. מה המלצתכם?
האם כדאי ללכת לסקסולוג? האם ישנו סיכוי להגיע לאורגזמה גם בלי מכשיר? (זה קרה לי פעם אחת בלבד כשהייתי עם מישהו). אני מרגישה שקשה לו עם זה ושאני צריכה להיות פה ה"גבר" ולעודד אותו בענין וזה לא אמור להיות כך. יחד עם זאת אני חשובה לו מאוד. בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה
mosha18/10/2011אישה ...בזוגיות מתפשרים שאת איתו תנסי להנות מהגוף והמגע עים שלשון זה עובד יפה
ושאת לבד במיטה כחי איתך את כל הצעצועים שרוצה .תהני לך את ועצמך.... וכן אף אחד לא ראה ולא שמע....כך תרצי אותו .וגם את עצמך....יצירתי לא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמות - תגובה
רות בן-ציון שכטר22/10/2011רוית שלום,
לא, לא כל הנשים מגיעות לאורגזמה מחדירה, למעשה רק חלק קטן מהנשים מגיע לאורגזמה מחדירה ויש לכך סיבה פיזיולוגית פשוטה. הדגדגן הוא המקביל של הפין וכשם שגברים מגיעים לאורגזמה מהפין נשים מגיעות לאורגזמה מהדגדגן . קחי את החבר שלך לשיעור ביולוגיה..... מה שחשוב שטוב לכם שאתם נהנים שיש בינכם דיבור אמיתי וכייפי ואולי הקודמות שלו זייפו?
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובהמשך לתשובתך
רוית23/10/2011חן חן,
אך שוב, שאלתי היא, האם סקסולוג יועיל פה?
אני יודעת את כל מה שאמרת, הבעיה שלי זה הוא, שזה חדש לו....
וכן, יש מצב שהיו שם זיופים...
יש תנוחה שתוכלי להמליץ לי שאיתה יש סיכוי לגמור בחדירה?
תודה רבה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובהמשך לתשובתך - תגובה
רות בן-ציון שכטר23/10/2011רוית,
תנוחה לא ממש יכולה להועיל, דוקא גירוי עם האצבע שלו, אבל בעדינות
וכן סקסולוג/ית יכול להועיל בשיחה משותפת , כדי "לשחרר" את הקיבעון של האורגזמה הנרתיקית וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)