יבשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יבשה
    חט
    18/10/2011

שלום, יש לי חבר חודשיים וחצי. אני נמשכת אליו מאוד, אני מרגישה איתו כמו שמעולם לא הרגשתי אם אף גבר אחר. כשאנחנו באים לקיים יחסי מין אני נהיית רטובה אך תוך כמה שניות מתייבשת לחלוטין מה שגורם לכאב,צריבה ולפעמים אפילו לא מצליחים להגיע לחדירה.
    חשוב לציין שמגיל 18 אני נוטלת גלולות לפני שנה הפסקתי,ואחרי חצי שנה (כלומר,לפני חצי שנה בערך) התחלתי לקחת שוב גלולות-"דיאנה." לפני חודש ניגשתי לרופא הנשים שלי וביקשתי לנסות להחליף את הגלולות כי אולי הבעייה נובעת מהגלולה ועכשיו התחלתי ליטול "מילאן".
    הייתי במערכות יחסים קודם לכן ולא הייתה לי את הבעייה הזאת. חבר שלי עכשיו הוא הבחור הראשון שאני איתו מאז שהתחלתי ליטול את ה"דיאנה"
    האם באמת יכול להיות שיש קשר בין הגלולות ?
    מה עוד יכולות להיות הסיבות ?
    איך אפשר לטפל בזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יבשה

הוספת תגובה

• מזהה איתך מאוד

אלמונית
    22/10/2011

שלום לך.
    כמי שנטלה דיאנה שנים רבות אוכל לומר לך שבהחלט היובש נובע מהגלולות, גם אני ניסיתי להחליף את סוג הגלולה אך עדיין נותרתי יבשה.. את צריכה להתייעץ עם רופא הנשים שלך.. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יבשה - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    22/10/2011

שלום לך,
    יכול להיות שיש קשר בין הגלולות לבין היובש בנרתיק.
    בכל מקרה כדי לקבל טיפול מלא לענין כדאי שתפני לטיפול לגיניקולוג/ית שהוא גם סקסולוג/ית .רשימת המומחים האלו מופיעה באתר של איט"ם וגם רשימת המרפאות הציבוריות לטיפול מיני כך שתוכלי לבחור מה טוב ונכון לך
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו