שאלה חשובה מאוד .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה מאוד .
    יעל
    19/10/2011

שלום , יש שאלה שמטרידה אותי מאוד ..
    אני יוצאת אם החבר שלי כבר שנתיים אני בת 18 והוא בן 20 . אנני מאוד נמשכת אליו ומאוד נהנת .. והוא גם יודע איך לענג אותי ויודע מה אני אוהבת .. הבעיה היא שאני לא מצליחה לגמור. אתם אומרים שכ - 80 % מהנשים אינם מצליחות לגמור מחדירה .
    עליי לציין כי רק פעם אחת בקשר גמרתי, וזה כי עזרתי לי קצת באוננות . הבעיה היא שאני מרגישה כאילו זה מעכב את הסקס וכאילו הוא "מחכה " לי .
    לבן זוגי זה לא מפריע הבעיה היא יותר פסיכולגית. הוא מאוד מושך אותי ואני נרטבת ממנו מאוד, אך זה מטריד כי טוב לי איתו ואני לא רוצה להפרד ממנו .
    מה שאני לא מצליחה להבין זה האם בחיי'ם אני לא יגמור ממנו ?. אנחנו מנסים דברים חדשים. כגון צעצוים קטנים וכאלה ג'ל מתחמם הבעיה היא שאני לא מסופקת מהם. הוא חושב שאני גמרתי על הפעמים ומאוד חשוב לו לספק אותי , מה עליי לעשות. והאם הדרך היחידה לגמור היא על ידי אונננות תוך כדי הסקס ? או שיש דרך אחרת .. ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה מאוד .

הוספת תגובה

• שאלה חשובה מאוד . - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    22/10/2011

שלום לך,
    אם את מצליחה להגיע לאורגזמה ע"י אוננות זה מצוין, וחבל שזה מתסכל אותך, טוב לכם יחד , מצאת דרך שכן מסייעת לך להגיע לאורזמה נרתיקית, ולאורזמה בכלל, אז מה לא טוב?
    רותי בן ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ..

יעל
    22/10/2011

הבעיה שזה היה פעם אחת וזה לוקח לי ממש זמן להגיע לאורגזמה גם על ידי אוננות, גם במהלך הסקס .. אני רוצה לדעת מה ההבדל בין אורגזמה נרתיקית לאורגזמה רגילה . ?והאם יש דרכים נוספות שבהם נוכל לשפר את החיי מין ? ולגרום לי להנות יותר ?
    תודה ויום טוב..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך .. - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    23/10/2011

לום,
    באורגזמה נרתיקית , האורגזמה היא מעצם החדירה ובאורגזמה מהדגדגן היא מגירוי של הדגדגן, שהיא האורגזמה נפוצה.
    אולי כדאי שתנסי לאונן לבד וללמןד את התחושה , יש נשים רבות שההכרות המוקדמת עם התחושה מסייעת להן אח"כ ביחסי המין עצמם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו