מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצב לא מובן עבורי לאחר פרידהבן22/10/2011
שלום רב,
לפני כחודשיים זוגתי נפרדה ממני, אני הייתי הגבר הראשון שלה.
מאז אני חש ירידה גדולה בבטחון העצמי שלי ואני מתקשה להתגבר על זה.
הבעיה הגדולה היא שלפני שנפרדנו הייתי גבר גבר, כריזמטי חזק מלא בטחון, היו לי הרבה בחורות לפנייה, אציין שיצאנו יחד שנה וחצי, והייתה לנו אהבה גדולה.
כשהתחלתי לצאת איתה הסתבר לי שהיא בתולה, אני הייתי הראשון שלה ונקשרתי אליה מאוד, אך עדיין תפסתי מעצמי. לפני חמישה חודשים בערך חלה התדרדרות ביחסה כלפיי, החלה לקחת אותי כמובן מאליו מצד אחד, אך מאוד רוצה בקרבתי מצד שני.
התחלתי להרגיש משהו מוזר בקשר איתה ורציתי להפרד פעמים רבות, אך חשבתי שזה יפגע בה מאוד כי היא מאוד קשורה אליי, במקום זה נתתי צ'אנס לקשר כי באמת חשבתי שהיא במשבר. טיפלתי בה, הענקתי לה יותר יחס, וכלום לא עזר, ואולי אפילו הרע את המצב.
נסענו לאילת יחד מהאוניברסיטה וראיתי שכל מיני חבר'ה מתחילים איתה, והיא פלרטטה איתם חופשי. מאוד כעסתי על זה ורבנו ושבוע לאחר הריב היא זרקה אותי. אמרה שהיא לא רואה אותי כגבר של חייה ושכיף לה איתי אבל אני לא הבחור שהיא תתחתן איתו.
מאז אני חושב וחושב למה, למרות שאני מבין אותה סה"כ, בחורה שהייתה בתולה עד גיל 22 (כשהתחלנו לצאת הייתה מאוד ביישנית וחסומה, חיצונית ופנימית, סיפרה שאף אחד אף פעם לא התחיל איתה ושאפילו היו לה סיוטים שהיא תמות בתולה, ברמה כזאת)
אז אני מבין את הדחף לחוות חיזור ולהתנסות בקשר חדש, רק כואב לי שזה בא על חשבוני, כאילו אני לא מספיק טוב, אני הייתי שם להוציא אותה מאיזשהו בוץ, ועכשיו שהיא מרגישה ב-HIGH , אני זה שנכנס לבוץ בזמן שהיא מבלה ומחייכת ומבסוטה ובנים מקרקרים סביבה ואני אוכל את הלב.
אני יודע שאם היא כבר קיבלה את הדחף הזה שום דבר לא יעצור את זה, פשוט כואב לי מאוד שאני זה שחושב עליה, ואני הוא זה שמרגיש קטן למרות שהרבה פעמים חשבתי להפרד ממנה שאנו לא מתאימים, והנה שהיא עשתה את זה, יש לציין שאפילו ללא רגש לתקופה מאוד רגישה שעברתי בעצמי, אני מרגיש כואב, מתגעגע ומקנא.
מה הבעיה שלי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב לא מובן עבורי לאחר פרידה - תגובה
רות בן-ציון שכטר22/10/2011שלום בן,
כתבת במכתב שלך מה הבעיה שלך, בחורה שאהבת פגעה בך מאד, זאת בעיה גדולה ואמיתית ולוקח זמן להתאושש ללב שבור.אל תאיץ בעצמך, לרוץ ולצאת עם בחורות, תאפשר לעצמך להתאושש , זה אמיתי ולגיטימי להיות פגוע. תנסה גם להבין מדוע כל כך נמשכת אליה ואיפה היו הטעויות, כי היו כאלו אחרת לא הייתם נפרדים. וכפי הניראה שניכם טעיתם...
אחרי שתתאושש ותבין את עצמך יותר טוב תוכל להמשיך ולצאת ולחפש שוב אהבה גדולה ונפלאה.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)