בעיות במיניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות במיניות
    אלמונית
    22/10/2011

שלום.
    אני בת 30 נמצאת עם בן זוגי כ- 10 שנים מתוכם 9 שנות חברות. בתחילת הקשר היינו שוכבים כל יום, ממש כמו שפנים, כך היה גם במשך ארבעת השנים הראשונות.אך עם הזמן פחתו מספר הפעמים ששכבנו. והיו לי דלקות חוזרות שגם מנעו מאיתנו לשכב ולכאבים עזים באיבר מיני. ובנוסף סלתי מיובש מהגלולות מה שהקשו עוד כשאר היינו שוכבים.
    בן זוגי שאל אותי אם לא חסר לי ואני אמרתי "שלא ממש", היום אני לא יכולה לזכור אם אמרתי זאת ובאיזה נוסח.. אבל מה שבטוח הוא שפגעתי בו מאוד, כי הוא רצה מאוד כל הזמן ולי זה לא היה חסר. היינו שוכבים פעם בחצי שנה ואפילו יותר. חשוב לי לציין שיש בינינו קשר מצויין אנחנו מתחבקים, מתלטפים ומתנשקים (לא בתוך המיטה) כל הזמן אבל לא שוכבים!!
    כעת כשאני רוצה כבר ילדים קיום יחסי המין לא בא בכ"כ קלות, כעת בעלי אומר שיש לי מטרה ואני רוצה להשיג אותה.. זה נכון.. אבל הוא עדיין נשאר עם הכעס שלו והפגיעה הקשה באגו.. אפשר לומר..
    אתמול ניסנו לשכב וכל הזמן נפל לו.. כשדיברתי איתו על כך הוא אמר שהוא מרגיש זה לא אמיתי מצידי, אבל זה ממש לא נכון! אני רוצה אותו מאוד! הוא אומר שאני קילקלתי וכעת אני צריכה לתקן לבד. אני פונה אליכם בבקשה לעזרה!!
    איך לתקן? מה אני צריכה לעשות שהוא ירגיש שאני כן רוצה וחושקת בו? אני ממש אובדת עצות.
    רותי, אשמח אם תעני בנוסף על שאלותי.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות במיניות

הוספת תגובה

• בעיות במיניות - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    23/10/2011

שלום לך,
    מכיוון ששניכם סבלתם בשנים האחרונות : את מדלקות בנרתיק ושניכם מכך שאי אפשר היה לקיים יחסי מין, וכניראה לא דברתם על הנושא , נכון להיום יש בינכם משקעים שחשוב מאד לנקות כדי שתחזרו ותבנו שוב חיי מין מחודשים.
    בן זוגך פגוע וחשוב לברר מה שורש הפגיעה. גם את עם העצב שלך וכרגע מרגישה שהשעון הביולוגי דופק ורוצה להרות.
    במידה ולא תצליחו ללפתור בינכם את הדברים בשיחות בתקשורת פתוחה ניראה שכדאי לחשוב על פנייה ליעוץ .
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלמונית

mosha
    23/10/2011

הזמן מרפא ..זה בדוק..אבל את תהיי יצירתית ותעשי לו דברים שלא עשית בעבר ..משחקי לשון והמון השקעה בסקס זה יעיר תאים רדומים .ויעלים כעסים ...תני לו את אחי טוב שאפשר במיטה ..זה עובד אישה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו