מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה גדולה !No Name07/05/2007
יש לי חבר ויש לי חברה שיש לה חבר [עד כאן הכל טוב ויפה..]
אבל.. אנלא בטוחה אם אני אוהבת אותו..
ובנוסף לזה אני חושבת שאני מחבבת את החבר של החברה שלי ויוצא לי לחשוב עליו...
מה עושים?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאינשם
dave07/05/2007אני חושב שאת צריכה קצת להתאפק ולחשוב אם את רוצה לאבד את החברה שלך
ומה הקשר שלך עם החבר שלך?
האם את חושבת על החבר של החברה שלך כי הוא לא זמין לך?
ותחשבי על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדייב
אשף07/05/2007הכל היה בסדר עד שקיבלתי מייל מלא גועל ממך. חבל דווקא חיבבתי אותך. בוא לא נטריד זה את זה יותר. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי אתה בכלל
דייב08/05/2007לא מכיר אותך ולא כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק
דייב08/05/2007לא יודע מי אתה ובוודאי לא שולח לך מיילים אז תבדוק עם עצמך טוב טוב לפני שאתה אומר כאלה דברים.
אתה או את לא מכיר/ה ולא יודע/ה כנראה כלום אבל להשמיץ זה הכי קל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה
ניב08/05/2007בואי אני אהיה החבר גם תהני גם תאהבי נסע להיכרות לסוף שבוע לאילת על חשבוני יתאים נמשיך בטוח! לא יתאים נפרד לא יכול להיות!את תאהבי אותי אני יודע לאהוב אני יודע לפנק ועוד הכל לפי זרימתך ראי נסי כדאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
No Name08/05/2007אפשר לדעת מהו גילך ותיאורך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)