פורנו וזוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פורנו וזוגיות
    ביישנית
    23/10/2011

שלום,
    אני ובעלי (נשואים חצי שנה ) מנהלים מערכת יחסים מדהימה! יש לנו תקשרורת מעולה, את הצחוקים שלנו, אנחנו מאוד אוהבים , יש לנו מין מדהים ובאמת קשר שתמיד חלמנו עליו ...
    יש נושא מסויים שתמיד רק עליו אנחנו רבים...
    בעלי רואה פורנו כמה פעמים בשבוע והדבר גןרם לי להרגיש מאוד לא בנוח, אני יודעת שאומרים שזה משהו טבעי אבל לי אין למשל את הצורך ללכת ולחפש גברים באינטרנט ולאונן עליהם.
    ביקשתי ממנו שלא יעשה את זה כשאני בבית וזה החזיק כמה חודשים אבל זה כבר לא המצב, הוא עושה א זה מתי שהוא מרגיש שהוא רוצה ומשאיר סימנים לזה בכביסה , יושב בחדר עם דלת סגורה רואה את זה ומאונן כשאני בבית. כשאני תופסת אותו או מתעמתת איתו הוא מאוד מתגונן , מרגיש אשם, אבל כאילו עושה דווקא וממשיך ויוצא בהצהרות שוא יעשה את זה כמה שהוא רוצה איפה שהוא רוצה ומתי שהוא רוצה.
    אני יודעת שזה בסדר שיהיה לו את עולם הפנטזיות שלו אבל קשה לי שהוא עושה את זה כשאני בבית.. לא היית מעדיף לשכב עם אישתך במקום? למה לחפש כשיש לך אישה שמאוד רוצה לשכב איתך?
    אנחנו שוכבים בערך שלוש פעמים בשבוע ויש לנו סקס מדהים , לפעמים אני מרגישה שאני היא היוזמת העיקרית ובשבילו זה סוג של פרוייקט כל פעם אבל להעלות תמונות של נשים אחרות הוא כן יכול??
    אני לא מבינה את זה ... אם הסקס מדהים ויש משיכה למה אז למה?
    אני מרגישה כאילו אני בתחרות עם הנשים האלה, כאילו אני לא מספיקה ...זה מתסכל ומוריד לי את הבטחון.
    הצעתי לו שנראה יחד פורנו אבל הוא לא עשה כלום בנידון...

אני מחפשת עצה כי נמאס לי לריב על זה ואני לא הייתי רוצה שזה מה שיפיל לנו את הקשר.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פורנו וזוגיות

הוספת תגובה

• פורנו וזוגיות - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    23/10/2011

פורנו הוא תוסף ותבלין בחיי המין. יש גם נשים שנהנות ואוהבות לצפות בפורנו. זה שבעלך צופה בפורנו ומאונן בזמן שאת בבית זה גם בסדר, אך לאחר שבקשת ממנו ואמרת לו שזה מפריע לך שהוא צופה בפורנו כשאת בבית והוא ממשיך, זו הבעיה ונראה שיש כאן מאבק כוחני. שאלי אותו למה זה חשוב לו לאונן כשאת בבית בזמן שהוא יודע שזה מפריע לך.
    במידה ואתם לא מצליחים להתגבר על הקושי עם נושא הפורנו, כדי לשקול פנייה לטיפול על מנת לברר את הנושא, כדי לא להמשיך ולפגוע בזוגיות שלכם.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פורנו

mosha
    24/10/2011

לא הבנתי למה ניפגעת לדעתי זה יוצר יותר חשק מיני כמו תבלין לסטיק טוב....דברי איתו ותנסו תרגילים חדשים שיספק אותו כפי שהוא אוהב...חוץ מזה ניראה לי היתלהבות יתר מסקס .תאמיני לי זה יעבור לו מנסיון..........(לדעתי טוב יותר מאשר יחפש סקס בחוץ.עים המחשב יותר קל לך לא?) בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פורנו וזוגיות - תגובה

ביישנית
    24/10/2011

תודה על התגובה המהירה...
    העיניין הוא שזה נושא רגיש אצל שנינו.
    הוא מסביר שכשהוא מאונן הוא מרגיש רע בקשר לזה, אשם, כאילו זה לא בסדר והוא מסביר שהרבה פעמים הוא עושה את זה כדי לנקות את הראש ולהירגע . הוא מבקש ממני לא לשפוט אותו בנושא הזה ולקבל אותו כפי שהוא ולתת לו את ההרגשה שהוא בסדר והוא אהוב ומקובל גם אם הוא עושה את זה .
    מצד שני אני עברתי אונס בילדותי ואוננות הייתה חלק מהדברים שאותו אנס עשה מולי אז . עשיתי המון עבודה על עצמי כדי להפוך לבן אדם שאני היום אבל הנושא הזה מצליח ללחוץ לי על הכפתורים בצורה הכי חזקה שיש...
    יש לי בעיה כשהוא עושה את זה כשאני בבית , אני מרגישה מתי זה קורה וזה משגע אותי .
    הצעתי לו שכאשר אני בבית נצפה בזה יחד וכשאני לא נמצאת יעשה מה שהוא רוצה.

האם זו בקשה גדולה מידי?
    האם זה לקחת ממנו את העצמאות שלו ואת יכולות ההטבטאות שלו?
    הנושא מעסיק אותי כמעט כל היום , אני חולמת על זה בלילה וממש חרדה מזה .
    מה עליי לעשות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פורנו וזוגיות - תגובה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    24/10/2011

הבקשה שלך בהחלט סבירה והגיונית. כשאת בבית גם אין חובה לצפות בפורנו יחדיו אלא אם את ממש בעניין.
    האם בעלך יודע על ההיסטוריה וההתנסות המינית הפוגענית שעברת? במידה וכן יש חשיבות גבוהה בכך שיתחשב ויישר קו עם הנושא.
    במידה וזה לא קורה פנו ליעוץ וטיפול סקסולוגי זוגי.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ביישנית
    24/10/2011

תודה על התשובה המהירה,
    כן הוא יודע ומכיר את ההיסטוריהוהוא מאוד תומך בי בנושא עד שזה מגיע לאוננות , הוא אומר שגם לו יש רגישות ובעיה עם הנושא וגם אצלו אוננות זה נושא רגיש ולכן עליי לכבד אותו בנושא .
    קשה לי לעשות את זה כי לא משנה כמה אני מנסה להתעלם מזה זה מעורר אצלי כל כך הרבה תגובות וזה תמיד מוביל לריב כי אני תופסת אותו , שותקת ויוצאת מהחדר , הוא מרגיש אש ונורא עם עצמו , נועל את הדלת וממשיך כשאני מחוץ לדלת בוכה. הוא אומר שאני לא מקבלת אותו ואני צריכה לצאת אדם גדול יותר ולהתחשב בו ובקושי שלו לקבל את עצמו כשהוא עושה את זה ....
    ואני לא מצליחה ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביישנית

mosha
    24/10/2011

אים כל כך אוהב ומכבד אותך ...תבקשי ותילחצי שאת לא רוצה שיאונן בקרבתך זה גורם לך סלידה ..מאמין שיבין..מבטיח לך זה יעבור לו פשוט מיתלהב מעצמו....וגם הסקס יירד בהתאמה .אין מה לעשות הזמן שוחק....ולמה שתסבלי את זה תנסי להיתעלם..למרות הקושי תצליחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציצו

ביישנית
    24/10/2011

ציצו , אתה באמת חושב שאני צריכה להילחם על זה? מלחמה לא תוביל לכך שכל אחד מאיתנו יתבצר בעמדה שלו ? אני לא רוצה שנתרחק , אני מאוד אוהבת אותו והוא אותי ויש לנו באמת רק את הקושי הספציפי הזה .
    אני גם לא רוצה להכריח אותו להפסיק כשאני בסביבה כי אז אני בעצם יהיה "אשמה" בעיינו . אני רוצה שאם הוא לא עושה את זה כשאני בסביבה זה יהיה מהסיבות הנכונות , כי הוא מבין ומכבד אותי . היו לנו אינסוף שיחות על הנושא הזה ואין בנינו הסכמה ...
    מבחינתו אני צריכה להתפתח ולקבל אותו ככה ולאהוב אותו ולא לתת לו הרגשה שהוא עושה משהו לא בסדר .
    ומבחינתי הוא צריך לגלות רגישות ולכבד אותי .
    שנינו רגישים לנושא ולא יוצאים מזה ונראה לי שייעוץ זוגי מיני הוא הפתרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בישנית

mosha
    24/10/2011

ולי נראה שתרדו שניכם מהעניין ...יש דברים שנעלמים מעצמם.......תני לו הוא יירגע סתם היתלהבות יתר לדעתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

Eldar
    24/10/2011

לדעתי אם את רוצה להצליח בנושא של הפורנו.
    את צריכה ליזום צפייה משותפת, לתת לו את ההרגשה שביחד זה לא מפריע לך
    שזה ידליק אותך לצפות איתו ביחד

כרגע הוא מרגיש לא בנוח לצפות איתך, כי כל פעם שהוא צפה הוא קיבל על הראש ואז זה משדר לא אי נוחות ולכן הוא לא יוזם, כי הוא לא מאמין שבאמת את תהני מזה.

תלבשי משהו סקסי תכניסי אותו לאוירה תיזמי צפייה משותפת, תני לו הרגשה טובה ואני בטוח שזה יפחית את הצפייה האישית.
    אגב אני חושב שזה מאוד יפה מצידך שהצעת את הצפייה ביחד זה מראה על נכונות להתפשר ועל בגרות ואהבה כמובן - כל הכבוד

העיקר שזה ישפר את האווירה ואולי יוסיף לחיי המין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בישנית-

בני
    24/10/2011

ואני הקטן חושב שיש לבעלך בעניין הזה "כפיתיות" ואין טעם לנסות בכלל לדבר איתו מה גם שניסת את כל השיטות ולא עזר, אינשטין טוען מה שלא עובד בפעם המאה גם לא יעבוד בפעם המאה ואחת! חייבים לשנות כיוון, וכאמור לדעתי בעלך סובל מאוננות כפייתית, ואין לו יכולת להתמודד עם זה לבדו, ולכן כדאי מאוד שיטפל בבעיה הזו לבדו, זה לא קשור אלייך בכלל, את במקרה אשתו ונמצאת שם לראות את זה,
    תאמרי לו שמאחר ואת רואה שאתם לא מצליחים להגיע להבנות בניכם והיות וזה מעיב על הזוגיות שלכם, את מבקשת ממנו ללכת לעזרה חיצונית שיבדוק האם זה אכם צורך כפייתי שיושב אצלו כבר הרבה שנים, ושיחפש את הטיפול הכי טוב כדי שיציל את הזוגיות שלכם,
    אל תאשימי אותו, מכיוון שהוא התרגל למשהו והרגל נעשה טבע, תאמרי לו גם שלא יאשים את עצמו כרגע זה לא יתרום ולא יביא אותו לפתרון כלשהוא, אלא רק להרגשות אשם שיביא למעשה אוננות נוספת ונוספת עד אין סוף ללא יכולת שליטה,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני חוזרת מאחר ואין שינוי

ביישנית
    29/11/2011

שלום ,
    לפני כמה זמן אני התחלתי את כל ההשתלשלות וההתכתבות...
    עבר כמה זמן בו ניסיתי לקחת את בעלי לטיפול זוגי , טיפול יחיד שלו , אך ללא הצלחה.
    בעלי צופה באתרים פורנוגרפיים בכל הזדמנות שהוא נמצא על המחשב בחדר עבודה שלו עם דלת סגורה , הוא חושב שאיני יודעת אבל אני יודעת , אני מרגישה, הוא מתנהג בצורה מסויימת כשהוא עושה את זה ... בכל פעם שאני מבקשת רשות להיכנס לחדר הוא ממזער את זה ומתגונן מאוד .
    אני בעבר ביקשתי ממנו לא לעשות את זה כשאני בבית אבל הוא לא מכבד את זה הוא פשוט מסתיר את זה ממני . אני מאמינה שהוא מכור .
    רוב הפעמים הוא אפילו לא מאונן אלא סתם מסתכל על זה. אני עברתי אונס ולכן מאוד קשה לי עם זה שהוא עושה את זה .
    אני חייבת לציין שהסקס שלנו מדהים ואנחנו פעילים מינית ופתוחים מאוד במיטה החל מלבוש סקסי ועד לנסות דברים חדשים אבל לפעמים אני מרגישה כאילו יש לו את הפורנו שלו והוא לא צריך אותי...
    מה אני יכולה לעשות? אני פגועה ומרגישה לא בנוח בבית שלי כשזה קורה ומחפשת דרכים ללכת ולמצוא תעסוקה מחוץ לבית... זה לא פתרון... קשה לי ואני צריכה עזרה.
    מה הדבר הכי טוב שאני יכולה לעשות עבורו ועבורי?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסיכולוג

Eldar
    30/11/2011

לדעתי רק פסיכולוג יעזור לו. לא נראה לי שהוא מקשיב לך בכלל, הוא עסוק בעצמו ובמעשיו.

כיוון שאת אומרת שהסקס מדהים וניסית ליזום צפייה משותפת והוא סירב, ואת מתלבשת סקסי...יש פה משהו שקצת לא מסתדר.

ישבת איתו לשיחה, שאלת אותו בכנות אם חסר לו משהו בסקס, מה הפנטזיה שהוא היה רוצה להגשים, תנסי לבנות שיחה פתוחה על סקס בלי להביע תגובות לא רצויות שימנעו ממנו להיפתח אלייך, סתם לדוגמא אולי הפנטזיה שלו שתחדרי אליו מאחור ואת מגיבה בתגובה של מה אתה הומו, מן הסתם תגרום לו להיסגר.
    מה שאני בא להגיד תני לו להיפתח שתוכלי להבין מה חסר לו...
    תצעי לו שוב לצפות ביחד...אני חושב שזה הצעה הוגנת וטובה.

לגבי התחרות והפחד מהנשים שם, הגירוי שלו לא בא מאיך שהנשים נראות אלא מהאקט עצמו, מזה לא הייתי מפחד, כן הייתי בודק שהוא לא עושה צאט סקס עם נשים ברשת.

האפשרות הפחות רצויה היא לגרום לו להאמין שלך יש עולם פנטזיות משלך, ואת בורחת לשם כי את לא מסופקת...דרוש לזה משחק והתמדה, אם הוא יאמין בזה הוא ישקיע יותר מאמצים בלספק אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נעים לאמר אך את בבעיה

אבי
    21/12/2011

שלום לך.
    אם בעלך מוצא פורקן במחשב במקום בך זה נורה אדומה.
    את לא צריכה להתחרות בנערות הפורנו . זה זיוף אחד גדול ולא המציאות עצמה. ואז כשהוא נפגש עם המציאות [ איתך ] קיים פער. השאלה היא כשהוא שוכב איתך את מי הוא רואה , את הבלונדה מהסרט או את אשתו.
    את חייבת להציב לזה גבול , מדובר בהצלת חיי הנישואין שלך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו