שאלה קטנה ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה קטנה ..
    יעל
    23/10/2011

שלום , חבר שלי בן 20 ואנחנו ביחד תקופה ארוכה .. יום אחד נכנסתי לחדר וגלשתי במחשב .. ולהפתעתי גיליתי שחבר שלי נמשך מאוד לנשים מבוגרות והוא אף הודה בזה .. למושג " מילפיות" .. מפריע לי מאוד שזה כך וזה גורם לחשוב אולי הוא לא נמשך אליי לגמרי יש משהו שאפשר לעשות ? אולי איזה משחק , או לא יודעת מה .. זה ממש גורם לי לחוסר בטחון .. תודה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה קטנה ..

הוספת תגובה

• שאלה קטנה .. - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    23/10/2011

יתכן ואפשרי שהחבר נמשך לנשים בוגרות כפנטזיה, והוא גם נמשך וחושק בך. הדברים אינם שחור ולבן. עולם הפנטזיות והמשיכה הוא מורכב וכולל חלקים רבים.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ..

יעל
    24/10/2011

יש משו שאפשר לעשות כדי לעזור לו עם הפנטזיה הזאת , ? אני לא אומרת להגשים אותה כי אני לא מבוגרת , אולי איזה משחק או משו ? כדי לשפר את היחסים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך .. - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    24/10/2011

דברי אתו ובררי אם הוא מעוניין, ואם כן מה הוא רוצה (בתנאי שזה מתאים לך גם כן).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו