מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלבולאלמונית24/10/2011
היי,רציתי לשאול האםי כול להיות ששני בני אדם רוצים להיות בקשר זוגי רק עקב משיכה מינית?היה לי חבר במשך כשנתיים והזוגיות לא הייתה משהו אבל הסקס כן,אני מרגישה שזה הרחיק בינינו מנטלית ושכל הטוב בינינו זה סקס,למרות שאנחנו פרודים אנחנו ממשיכים לשכב וזה מאוד מבלבל אותי,הוא זרק אותי כי נמאס לו מהבעיות הזוגיות שהיו לנו.אני פוחדת מהרגע שתהיה לו חברה חדשה.ואני מרגישה טיפשה כי למרות כל הבלבול כל פעם אחרי שאנחנו שוכבים המצב רוח שלי מתרומם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמונית-
בני24/10/2011כן, יש אנשים שמעדיפים קשר כזה שהוא רק מיני וזה מרגיש להם נוח בפרט בתקופה מסוימת עד שפתאום זה נעצר מסיבה כלשהיא, תתכונני לזה עד כמה שאפשר, זה יכאב לך מאוד אבל לפחות תדעי שהייתה לך תקופה טובה תזכרי את הזמן הזה ותמשיכי הלאה, אם את לא מסוגלת לראות את זה כהרפתקאה חולפת וחוששת להפגע בכל זאת, אז אני מציע לך לצאת מייד לנתק ולחפש במקביל קשר יציב חדש שיספק אותך בכל הצרכים גם הנפשיים,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלבול - תגובה
רות בן-ציון שכטר26/10/2011שלום,
יתכן מצב של משיכה מינית, עם אי התאמה זוגית. זה בדיוק המצה שאת מתארת.
תיתכן גם התאמה זוגית והיעדר משיכה מינית, למשל , ידידות מופלאה. השאיפה היא להגיע לידידות , חברות ושותפות עם משיכה מינית כדי שתהיה זוגיות מוצלחת.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)