מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משהו שמעיק עלייאני24/10/2011
אני יוצאת עם מישהו שהיה ידיד שלי הרבה זמן. וזה מר מגיש לי מוזר להיפתח אליו מינית.
אני נורא אוהבת אותו אבל אני כאילו תקועה בקטע של הידידים ידידות... קשה לי להתרגל אליו בקטע מיני. מן הסתם נשיקות וחיבוקים בא להם איכשהוא בטבעי אבל... אני פשוט חושבת על זה שאני אצטרך לשכב איתו וקשה לי. אני לא יודעת למה... אני לא יודעת מה לעשות...זה מבאס אותי שאני אצטרך לחשוף את הגוף שלי כשאני כל כך מתביישת למרות שלמראית עין זה ממש ממש ממש לא נראה כאילו אני ביישנית וכאילו כבר שכבתי מלא פעמים עם מלא גברים!... אני מתבאסת שלחברות שלי זה בא בקלות... ואני נאבקת עם הקטע הזה. זה נורא מקשה שהוא ידיד שלי אני לא יודעת איך זה אמור לבוא בכלל... אני מרגישה סוג של אי נוחות מינית איתו למרות שלהיות איתו בכללי נורא מרגיש לי מוגן וטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אניי-
בני24/10/2011עד שהד"ר יענה לך, שתדעי שזו בעיה נפוצה וייתכן באמת שלא תצליחי לפתח את הקשר כפי שאולי הייתם רוצים, אמנם ניתן להתגבר על זה אבל זה קשה, תלוי מאוד במידת העקשנות והרצון שלכם ההדדי להיות ביחד עד הסוף,
תני לזמן לעשות את שלו ותראי לאן זה מוביל,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו שמעיק עליי - תגובה
רות בן-ציון שכטר26/10/2011שלום,
ניראה, שאת צריכה לבדוק אם את נמשכת לבחור מינית. נכון ששנים אתם ידידים, זה עדין לא אומר שקיימת גם משיכה מינית בינכם.
או, שתדברי איתו על הענין באופן גלוי ואמיתי וביחד תבדקו את הדברים ותצעדו בקצב שמתאים לשניכם.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כן נמשכת אליו...
אני28/10/2011אבל משום מה קצת קשה לי להיפתח... לא יודעת למה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)