מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לגרום לאישתי לרצות אותי מינית?אנונימי24/10/2011
אישתי ואני נשואים כבר 8 שנים ולנו 4 ילדים, לאחר לידת הראשון אנחנו כמעט ולא מקימים יחסי מין וכשאנו מקימים אז זה משעמם ורדוד , אישתי לא עושה אף לא השתדלות מינימלית כדי להראות מעוניינת ואף כשאני מנסה לעורר את הנקודה אני נתקל בקיר ! התסכול הוא נוראי כיוון שאני אדם שמאוד מאוד אוהב מין (מטורף ככל שניתן) ומצד שני מאוד רוצה לשמור על הנישואין (משימה קשה מאוד בהתחשב בגודל ה"חרמנות" שבה אני נמצא כיום), כיוון שאנו חיים בעולם מלא פיתויים קשה מאוד להסתדר ולהשלים עם מצב כזה - אני די נואש וזקוק לעצה אמיתית - תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי-
בני24/10/2011עצה אמיתית אמיתית, לגשת לייעוץ זוגי או מיני אפשר גם את שניהם יחד,
אתה לא תצליח לשנות אותה ותשאר מתוסכל עוד שנים רבות, ולכן כאמור גש לאדם שלישי שישקף לה את טענותיך ושם תבין מה עובר עליה ומדוע היא מתנהגת כך, אולי תופתע, ואלי לא, אבל תוכל להתקדם ולראות מה כן ניתן לעשות, אני יכול לומר לך מניסיון שבטיפול טוב ומקצועי אשתך תפתח ומרגע שתהיה בניכם תקשורת פתוחה ונכונה אז העניין המיני יקבל גם הוא מקום של כבוד ביחסים שלכם וכך תרוויח 2 ציפורים במכה אחת,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לגרום לאישתי לרצות אותי מינית? - תגובה
רות בן-ציון שכטר26/10/2011לאנונימי שלום,
כדאי מאד שתדבר עם אשתך בפתיחות ובכנות על הקושי הגדול הזה הקיים בינכם. הקושי הוא משותף. זו לא רק החרמנות שלך, זה חוסר שביעות רצון מהיעדר אינטימיות. ואולי יש עוד קשיים בזוגיות.
יתכן שכאשר תפתח את הנושא הזה יצוצו נושאים נוספים שאשתך תרצה לדבר עליהם שמונעים את המיניות שלה, ויתכן שצריך להיעזר בעיעוץ זוגי /מיני?
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי חשק מיני
נשואה 10 שנים27/10/2011בתור אישה אני מאוד מזדהה עם אישתך. ככל שהזמן עובר מתגברת הרגשה שהכל ידוע (בעיקר בסקס),שום דבר לא ישתנה וסקס נהיה מכני לחלוטין. היא פשוט לא רוצה אותך ו/או אופציה נוספת מאוהבת/חושקת מישהו אחר.
הפתרונות, לדעתי, להתיחס אליה לא כמובן מאליו אלא כאל אישה חדשה - לצאת איתה ולא לדבר על הבית וילדים.תשאל את עצמך מתי הסתכלת בה במבט מאוהב ואמרת לה שהיא מאוד יפה ומושכת, תתחיל לקנות מתנות שמעידות על תשומת לב - פרחים,בשמים, סתם בגדים - מאוד ישמח אותה.
תנסה להתקרב אליה, אבל אל תפגין אינטימיות יתר - רק חיבוקים ונשיקות,מסז'ים, שלא תרגיש מאוימת על ידי סקס.
אני בטוחה שכמה חודשים כאלה יחזירו אותה. לפחות אני חולמת על זה מבעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשואה 10 שני
mosha30/10/2011הייי אז מה יעשה גבר שנשוי 20 שנים ? לא ממש עוזר החיזורים והמבטים .תמיד יש חשק למשהוא אחר אישה שתרגש אותך להגיע לשחקים....לחזר אחרי אישתי ול.....לא מצליח לי מה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)