מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מיןיסמין26/10/2011
שלום
אני ובעלי זוג צעיר 20+ נשואים מזה כשנתיים ובקשר זוגי כשבע שנים.
בחמש השנים שלנו כזוג היו לנו יחסי מין טובים ובתדירות גבוהה בנוסף בעלי היה אוהב להעניק לי מין אורלי והוא גם יודע שהרבה יותר קל לי לקבל אורגזמה במין אורלי מאושר במין רגיל.
וכעת בשנתיים מאז שהתחתנו אנחנו לא מקיימים יחסי מין בתדירות עם זה קורה פעם בשבוע זה טוב... אם בכלל.
בנוסף הוא כבר לא מעניק לי מין אורלי וגם היחסי מין עצמם ללא משחק מקדים כמעט ודי משעממים אני מרגישה לא מסופקת כלל, יש לציין שרמזתי לו כמה פעמים לגבי מין אורלי או לקנות טבעת רוטטת אבל הוא לוקח את זה בצחוק.
מה יכולה לעשות כדי לשפר את חיי המין שלנו?
יש לציין כי אמי הרבה פעמים מנסה ליזום אך הוא מציין כי הוא עייף
בבקשה עזרו לי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין - תגובה
רות בן-ציון שכטר26/10/2011יסמין שלום,
במקום לרמוז לבעלך חשוב שתזמי עיתו שיחה רצינית על היחסים בינכם ועל יחסי המין.בשיחה הזו תגידי מה שעל ליבך ותני גם לו את ההזדצנות לאמר מה שעל ליבו. יותר מכך, השיחות האלו האמיתיות צריכות להיות לחלק מהחיים הזוגיים שלכם, ומתוך התקשורת המילולית לשפר גם את התקשורת המינית.
במידה ולא תצליחו להבין זה את זו ולא תגיעו לתקשורת פתוחה וטובה יתכן מאד שכדאי לפנות ליעוץ זוגי / מיני.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)