מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בחדר המיטותבעילום01/11/2011
חברתי בשלוש שנים האחרונות, פאסיבית מאוד בסקס, אבל ממש... מה שנקרא פרידג'ידית...
עכשיו, היא הבחורה שאני הכי אוהב בעולם, מערכת היחסים שלנו מושלמת מלבד הדבר הזה...
1. היא לא יוזמת סקס, אמנם בכל פעם שאני יוזם היא נענית ואנחנו שוכבים אבל היא לא יוזמת את זה בעצמה.
2. במהלך הסקס היא לא עושה כלום, לא מלטפת, לא נוגעת, רק מגיבה למגע ולליטופים שלי. הסקס נורא מונוטוני, היא לא נותנת לי לגעת לה באיבר המין והיא לא נוגעת בי, אין גיוון.
3. חייב לציין שאני הראשון שלה, לא היה לה לפניי אף אחד (היא בת 23 ואני 27)
4. לא מזמן הייתה לנו שיחה על אוננות והיא אמרה לי שהיא אף פעם לא עשתה את זה...
כשאנחנו שוכבים היא גומרת! והיא גם אומרת שהיא נהנית אבל מה שתיארתי די מטריד אותי ודי מפריע לי...
מה אני יכול לעשות? האם כל הסימנים מעידים על כך שהיא א-מינית? (מאלה שלא אוהבים סקס)
אני לא רוצה לפגוע בה ושיהיה ברור שאני לא רוצה לעזוב אותה אבל חסרה לי תשוקה ולהט!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בחדר המיטות - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן02/11/2011חברה שלך כנראה יותר עצורה ופחות מרגישה פתיחות ונינוחות עם הגוף שלה ועם המיניות שלה. אנשים שונים חווים רמות שונות של נינוחות בעסוק ובהתנהגות המינית שלהם. הדבר נובע מגורמים רבים כמו: חינוך, תרבות דת, ניסיון מיני ודימוי עצמי.
מציע לך לדבר עם החברה על תחושותיך , בלי ביקורת או אשמה, ושאל אותה מה יכול לעזור לה.
חברתך בפרוש לא א-מינית ולא פריגידית.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)