מבואסת ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבואסת ..
    אנונימית
    03/11/2011

היי.. אני בת 14.5 ויש לי רגשות כלפיי ידיד שלי ..
    אנחנו לומדים באותו בית ספר הוא בכיתה י', וחברות שלי אומרות שהוא בוהה בי,
    ומסתכל עליי ולפעמים אנחנו מדברים ממש יבש בבית הספר וכמעט הוא לא מתייחס אליי וזה ממש פוגע בי .. אנחנו רק מדברים דרך הפייסבוק אבל לא פנים-פנים..
    יש לכם משהו להציע לי? אולי אני לא בסדר...
    תודה רבה ושבת שלום:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבואסת ..

הוספת תגובה

• מבואסת

mosha
    03/11/2011

ילדה יש זמן לאהבה תני את הזמן ללימודים לחברותה אין טעם בחבר שיחפור לך וירגש אותך אינטימית ...עדיין מוקדם. תתרכזי בדברים החשובים באמת..עוד יהיה לך ים חברים .יותר מאוחר.....סבלנות וזהירות ילדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבואסת .. - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    05/11/2011

המשיכו להסתכל, זה גם נובע מהגיל שלכם.. לקשר יש דינמיקה וקצב משלו.
    בברכה,
    דניאל וטלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבואסת .. - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    07/11/2011

שלום לך,
    את ממש בסדר, את בגיל ההתבגרות וקצת מאוהבת במישהו שמעט מבוגר מימך וזה בסדר ואנושי. בשלב הזה של החיים זה ממש מרגיש מרכז העולם , הענין הוא שזה נכון לשלב הזה של החיים.
    תשתדלי לא להפגע למרות שזו עיצה לא ממש מעשית, תשתדלי לזכור שבעוד תקופה כניראה הוא יהיה פחות חשוב ..
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו