מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי ששונא קונדומים שיקום27/01/2008
אני שונאת אותם.
אני שונאת אותם כי זה כמו ללחוץ למישהו את היד עם כפפה, או לנשק מישהו עם נילון נצמד של סנדוויצ'ים על הלשון - לא מרגישים כלום.
חוץ מזה, זה גם הורס את הספונטניות - עד שנכנסים למיטה פתאום הבחור יוצא לחפש קונדום וזה משאיר לי זמן לשאול את עצמי שאלות כמו: מה למען השם אני עושה פה? ולמי שייך הישבן המוזר הזה שמתרוץ בחדר ומחפש קונדומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנכון את צודקת
עלי057790125530/01/2008נכון אזי כף זה סקס צריך לעשות כמו שצריך בלי שום דבר צרכים להרגיש את זה אחרת לא שבה כלום רג להגיד שעשינו אבל איפה הכף נעלם את צודקת מאה אחוז מאמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אוהבת... כן אוהבת...
הלביאה31/01/2008אוהבת אותם, הם רק מריחים אותי, וכבר שניהם מתעוררים לתחיה, שניהם קמים בשבילי, האחד קם בשביל להכנס למקור חום כי החזאית הודיעה על מזג אוויר קר וסערה, והשני קם בכדי להלביש את הראשון בקנדום, קרררר....!! בימים קרים אלו הקטן צריך כובע גשם בכדי שלא יצטנן.... לה.. לה.. אפצ'י.... לא אוהבת אותם! זה כמו לאכול נקניקה עם העטיפה.
אבל לפעמים חייבים ואין ברירה להתענג יחדיו עם שותף שלישי : הכובעון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמתי ואני נשאר על הרגליים לתמיד!
אפאצ'י המקורי01/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אלרגית בכלל ללטקס :(
מירב04/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)