מי ששונא קונדומים שיקום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי ששונא קונדומים שיקום
    27/01/2008

אני שונאת אותם.
    אני שונאת אותם כי זה כמו ללחוץ למישהו את היד עם כפפה, או לנשק מישהו עם נילון נצמד של סנדוויצ'ים על הלשון - לא מרגישים כלום.
    חוץ מזה, זה גם הורס את הספונטניות - עד שנכנסים למיטה פתאום הבחור יוצא לחפש קונדום וזה משאיר לי זמן לשאול את עצמי שאלות כמו: מה למען השם אני עושה פה? ולמי שייך הישבן המוזר הזה שמתרוץ בחדר ומחפש קונדומים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי ששונא קונדומים שיקום

הוספת תגובה

• נכון את צודקת

עלי0577901255
    30/01/2008

נכון אזי כף זה סקס צריך לעשות כמו שצריך בלי שום דבר צרכים להרגיש את זה אחרת לא שבה כלום רג להגיד שעשינו אבל איפה הכף נעלם את צודקת מאה אחוז מאמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אוהבת... כן אוהבת...

הלביאה
    31/01/2008

אוהבת אותם, הם רק מריחים אותי, וכבר שניהם מתעוררים לתחיה, שניהם קמים בשבילי, האחד קם בשביל להכנס למקור חום כי החזאית הודיעה על מזג אוויר קר וסערה, והשני קם בכדי להלביש את הראשון בקנדום, קרררר....!! בימים קרים אלו הקטן צריך כובע גשם בכדי שלא יצטנן.... לה.. לה.. אפצ'י.... לא אוהבת אותם! זה כמו לאכול נקניקה עם העטיפה.
    אבל לפעמים חייבים ואין ברירה להתענג יחדיו עם שותף שלישי : הכובעון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קמתי ואני נשאר על הרגליים לתמיד!

אפאצ'י המקורי
    01/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אלרגית בכלל ללטקס :(

מירב
    04/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו