לא נהנה מיחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נהנה מיחסי מין
    חסוי
    10/11/2011

שלום.
    אני ב 27 רווק, וכרגע ללא בת זוג קבועה.
    אין לי בעיה בחשק מיני (בדיוק להפך..) וגם אין לי בעיה תפקודית כלשהיא בעת יחסי מין.
    הבעיה שלי היא פשוט שאני כבר לא נהנה מאקט קיום יחסי מין, אני לא מרגיש מספיק גירוי (בהשוואה נגיד לצפייה בפורנו שאני גומר תמיד), ואני פשוט לא מצליח לגמור בקיום יחסי מין. מה יכולה להיות הסיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא נהנה מיחסי מין

הוספת תגובה

• לא נהנה מיחסי מין - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    10/11/2011

שלום,
    כפי הניראה אין לך כרגע בת זוג שנותנת או מהווה מענה של אהבה וגירוי מיני וזו הסיבה שפורנו ואוננות נותנים סיפוק יותר מהיר עם פחות עבודה.
    בקשר זוגי עם להט גדול של אהבה תחווה גם ריגוש מיני עוצמתי.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי הפרטנרית שלך לסקס

A
    25/11/2011

לא מספיק מושכת אותך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נהנה מיחסי מין - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    28/11/2011

שלום,
    כפי הניראה שאתה זקוק לאהבה כדי להנות מיחסי מין.
    יחסי מין מזדמנים לעיתים קרובות , לא ממש מביאים הנאה , אלא תחושות אחרות. באוננות אתה עם עצמך בקצב שלך. עם בת זוג קבועה יש קשר אנושי המביא עימו ערך מוסף ליחסים שאליהם כניראה אתה מתגעגע.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו