מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא נהנה מיחסי מיןחסוי10/11/2011
שלום.
אני ב 27 רווק, וכרגע ללא בת זוג קבועה.
אין לי בעיה בחשק מיני (בדיוק להפך..) וגם אין לי בעיה תפקודית כלשהיא בעת יחסי מין.
הבעיה שלי היא פשוט שאני כבר לא נהנה מאקט קיום יחסי מין, אני לא מרגיש מספיק גירוי (בהשוואה נגיד לצפייה בפורנו שאני גומר תמיד), ואני פשוט לא מצליח לגמור בקיום יחסי מין. מה יכולה להיות הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נהנה מיחסי מין - תגובה
רות בן-ציון שכטר10/11/2011שלום,
כפי הניראה אין לך כרגע בת זוג שנותנת או מהווה מענה של אהבה וגירוי מיני וזו הסיבה שפורנו ואוננות נותנים סיפוק יותר מהיר עם פחות עבודה.
בקשר זוגי עם להט גדול של אהבה תחווה גם ריגוש מיני עוצמתי.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי הפרטנרית שלך לסקס
A25/11/2011לא מספיק מושכת אותך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נהנה מיחסי מין - תגובה
רות בן-ציון שכטר28/11/2011שלום,
כפי הניראה שאתה זקוק לאהבה כדי להנות מיחסי מין.
יחסי מין מזדמנים לעיתים קרובות , לא ממש מביאים הנאה , אלא תחושות אחרות. באוננות אתה עם עצמך בקצב שלך. עם בת זוג קבועה יש קשר אנושי המביא עימו ערך מוסף ליחסים שאליהם כניראה אתה מתגעגע.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)