הגיע הזמן לא לחפש ריגושים..אלא עונג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגיע הזמן לא לחפש ריגושים..אלא עונג
    עינבר
    28/01/2008

אני לא מבינה...כול פעם שמישהי/ו רוצה לנסות מישהי/ו מחוץ למסגרת הוא מאשים את המין השיגרתי את האישה/בעל הקר שלא מבין ולא מוכן...אבל חלילה לא לפגוע במיסגרת..אז המיסגרת הכול בסדר איתה..פשוט רוצים משהו שונה ולוא דווקא עם בן הזוג...לא פשוט לומר בא לי לנסות סקס מענג עם אישה /גבר אחר מבן זוגי/תי..מה זה כול כך נורא..הרי אף אחד לא ישפוט אותכם חוץ מעצמכם..תחשבו על זה :-))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין כמו המצפון.

גם אני
    28/01/2008

אבל לפעמים הרגש עולה עליו, וזה לווא דווקא קשור, את יכולה לאהוב את בן/ת זוגך אבל עדיין יש כאלה שפשוט מכורים לסקס ושום דבר לא ימנע מהם/ן לקיים יחסים עם אחר/ת ורק אחר כך המצפון מתעורר. . .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא ענין של מצפון!!!

עינבר
    28/01/2008

אבל למה להאשים?למה לא לומר ..אני מכור/ה לסקס ובא לי לנסות אחרים/ות..לא יותר פשוט למי כול הקיטש הזה של"לא מבינים אותי..הוא/היא קריר/ה ..הסקס הפך שיגרתי"...לא עדיף כנות והנאה נטו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את כל כך צודקת

28/01/2008

לדעתי בני האדם לא נבראו כדי לשכב רק עם בן זוג אחד כל החיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודה למחשבה

אפאצ'י המקורי
    30/01/2008

היי בנות יקרות,
    לאחר אינסוף מערכות יחסים רציניות וארוכות מאד (3) אך גם מס' רב של סטוצים והתהוללויות נראה לי וזאת אני אומר בתור גבר שאף פעם לא בגד בבת זוג, כי עדיף לחפש עונג וסקס אצל הבת זוג הקיימת וכמעט תמיד אפשר להחיות את האהבה ולהלהיט את הסקס ע"י תנוחות , מקומות אביזרים ועוד מלא דברים חדשים.....
    אבל אם גם זה לא הולך תהיו גברים/ות אמיתיים/יות ותבואו לבן הזוג שלכם ותאמרו לו יפה שלום אלא אם כן הוא יסכים להתנסויות שלכם עם בני זוג אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תכלילי

חילי
    05/02/2008

לבאדולינה יש נשים וגברים של גבר או אשה אחד/ת
    וישנם כאלה שכל הזמן מחפשים ואוהבים לשים V על כיבושיהם. נשים שכרטיס הכניסה לנרתיק הוא אורך הזין וזמן המשגל וכל מיני שטויות מטומטמות בסוף בא לך לברוח מכל ההתנסויות האויליות.
    במחקרים מסתבר שהמונוגמים מאריכים חיים מאלה שמחפשים סטוצים
    לא נכון להכליל שבני האדם לא נועדו לשכב עם מס נשים או גברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואלה

חילי
    05/02/2008

בני אדם מטבע בריאתם בעיקר מונוגמים איני מוצא סיבה להזדיין באורגיה פרועה ואו לחליף זוגות ואשה תזדיין עם אשה לשם ההתנסות בולשיט צריך למצוא את בן הזוג המתאים והאוהב ולחיות את החיים האמיתיים תאמינו לי זה הולך לא רע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו