זקפה וחדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקפה וחדירה
    מורן
    15/11/2011

אני בת 25 בתולה מסיבות כאלו ואחרות...
    יש לי בן זוג כבר חצי שנה, בניסיון הראשון לקיים יחסי מין איבר המין שלו לא החזיק זקפה בניסיון לחדירה.
    מאז לא ניסינו שוב, אנו מענגים אחד את השני בדרכים אחרות.
    בן זוגי מגיע לזיקפה, איני יודעת אם היא נחשבת למספיק קשה בשביל חדירה. הוא מגיע לשפיכה ולאורגזמה.
    מעוניינת לנסות לשבת עליו ולהחדיר את איבר מינו לתוכי כדי לשבור את מחסום המבוכה.
    אך מפחדת שאם הזיקפה לא חזקה מספיק אגרום לו לנזק?
    איך מעלים את הנושא כדי להגיע לפיתרון והבנה, כי סך הכל אני לא ממש יודעת מה הבעייה? אשמח לעצה אני נבוכה ומיאשת מהמתב מאוד רוצה לקיים יחסי מין מלאים עם בן זוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקפה וחדירה

הוספת תגובה

• זקפה וחדירה - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    17/11/2011

מורן שלום,
    יתכן והבעיה באיבוד זקפה של החבר אך בהחלט יתכן שקיימת בעיה אצלך של התכווצות וסגירה (בלתי רצונית) של השרירים בכניסה לנרתיק, מה שלא מאפשר חדירה גם אם הזקפה חזקה.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקפה וחדירה - תגובה

ישראלי ישראלי
    24/11/2011

תאכילי אותו בהמון פירות יבשים ועלים של גת (אני לא צוחק) עדיף על כימיקלים (ויאגרה) זה לא טבעי
    ושהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו