מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם משיכה מינית יכולה להיעלם?איילת17/11/2011
אני ובן זוגי מכירים כבר קרוב לשנתיים ובהתחלה הייתה לנו משיכה מינית מאוד מאוד גדולה.
ראוי לציין כי לא היינו בקשר רציף בשנתיים אלו אך בחודשים האחרונים הקשר התחזק מאוד..יחד עם זאת בן זוגי טוען כי הוא כבר לא נמשך אליי כמו בתחילת ההיכרות.
חשוב לי לומר שכאשר אני נוגעת בו, מלטפת אותו...יש לו זיקפה מאוד חזקה אך יחד עם זאת הוא טוען כי הוא חש במעין מחסום אשר מעכב אותו מלקיים איתי יחסי מין.
רציתי לדעת מה יכולים להיות הגורמים לכך ואיזה סוג של טיפול מומלץ?
בשבועות האחרונים הוא החל לקחת כדורים מסוג ציפרלקס לטיפול בדיכאון אך חוסר המשיכה החל עוד לפני כן.
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם משיכה מינית יכולה להיעלם? - תגובה
רות בן-ציון שכטר17/11/2011איילת שלום,
יתכן שמשום שהקשר התחזק: כלומר המחויבות הזוגית מחתה לבן זוגך את המשיכה המינית?
וגם כחלוף הזמן המשיכה הראשונית , הלהט הגדול נחלש.
במידה ואתם מעוניינים בטיפול כדאי לפנות לטיפול מיני/זוגי
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)