מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יזיזות?אלמה26/11/2011
אני אישה בת 25 התחלתי קשר עם בחור שהוא כנראה יהיה רק קשר מיני.מעבר לזה יש ביננו שיחה מעניינת וחיבור.אבל אני יודעת שזה לא יתפתח מעבר.אני אדם שנורא צריך את כל המסביב במערכת יחסים חיזורים רומנטיקה החיבור הריגשי ולא יודעת אם אני יכולה להפריד והתלבטתי הרבה אבל המשיכה בינינו מטורפתת! והוא נורא מתעקש ואני נשברת ומתרצת לעצמי שאני צריכה להשתחרר קצת ..שאני צריכה להנות מהחיים ולא להגביל את עצמי.. ואם כיף לי איתו אז למה לא..
האם במצבי אני אוכל להתמודד עם קשר מיני בלבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמה
mosha28/11/2011את איתנו נשמה....אני מבין שאת רווקה...ויש לך תשוקה לידידות מינית...ואנחנו הנשואים רוצים גם ..ומעבר ל.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיזיזות? - תגובה
רות בן-ציון שכטר28/11/2011אלמה שלום,
קחי בחשבון שבן זוגך הצהיר שמדובר ביזיזות והמצב הזה כפי הניראה לא ישתנה!
לכן, אם את יודעת זאת ורוצה להמשיך בקשר הזה ולהנות ממנו כפי שהוא , הכל טוב . ולא קחי בחשבון שאת עלולה להתאכזב ולהפגע.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה
אלמה29/11/2011אני רוצה להנות מהקשר כמו שהוא כי המשיכה היא משהו שלא היה לי הרבה זמן ואני אדם שקשה לו להרפות והוא גורם לי להרפות!העניין הוא שאני לא חושבת שאני יכולה להתמודד
עם קשר מהסוג הזה.השאלה שלי האם לתת לעצמי ליפול ולחיות איתו את הרגעים האלה
או בגלל הדברים האלה שציינתיי על עצמי אני חייבת לסיים את הקשר כדי שאני לא יפגע אחכ כי בסופו הקשר ימצה את עצמו..
(חייבת להוסיף אני בחורה שסיימה קשרים מצויינים על דברים קטנים יותר אז אם אני עדיין מתלבטת זה בגלל שהפן הפיזי חלק שנורא חשוב לי והוא לא קורה לי הרבה וחייבת להוסיף שאני ממש לא טיפשה בת עשרה שמתלהבת מכל גבר אני נורא מודעת לעצמי ואנחנו שנינו שקופים בכל)
????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)