בן זוגי מעולם לא גמר בתוכי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן זוגי מעולם לא גמר בתוכי
    יעל
    27/11/2011

שלום,

יש לי ולבעלי בעיה שמטרידה אותנו, אבל יותר מטרידה אותו. יצאנו 5 שנים וכעת אנו נשואים, ובכל התקופה הזו שאנחנו ביחד הוא מעולם לא גמר בתוכי. הוא מצליח לגמור רק ביד (או שאני עושה לו או שהוא עושה לעצמו). כנראה שהוא פשוט צריך גירוי יותר חזק. הייתה תקופה שניסינו ללכת לטיפול מיני אבל סתם זרקנו הרבה כספים ללא שום הצלחה. דעתי בעניין שכנראה אין פה שום בעיה, שכנראה יש פשוט גברים כאלה שלא מצליחים לגמור בתוך האישה, הרי לא כולם דומים. יש לציין שאין שום בעיה של זיקפה, ואני כן מצליחה לגמור שהוא בתוכי.

השאלה שלי מה אפשר לעשות, לגרום לו להפנים שאין כאן שום בעיה וככה לפעמים יחסי מין נראים? או לנסות שוב לטפל בעיניין (רק שאין לי מושג איך)?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בן זוגי מעולם לא גמר בתוכי - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    28/11/2011

יעל שלום,
    לא ציינת למה בעלך לא מצליח לגמור בתוך הנרתיק?
    יש כן בעיה אם רוצים להביא ילדים לעולם ולא בטיפולי פריון, למשל...
    יש כן בעיה שהענין כניראה מתסכל את בעלך...
    להערכתי כדאי שתפנו לטיפול סקסולוגי מקצועי, שיכלול טיפול פרטני לבעלך וטיפול זוגי לשניכם.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיבות שבעלי לא גומר בתוכי

יעל
    28/11/2011

ציינתי שבעלי לא גומר בתוכי מאחת הסיבות הבאות לדעתי:
    או שזה משהו פסיכולוגי, או שהחיכוך עם הנרתיק לא מספיק חזק כמו החיכוך עם היד.
    לגביי פוריות, כרגע אנחנו לא מוכנים עדיין לילדים כי שנינו סטודנטים, אבל יצא לי לנסות איתו מצב בו הוא עושה לעצמו ביד ובשנייה האחרונה לפניי שהוא גומר הוא הכניס את איברו לתוכי וגמר בתוכי, אז מהבחינה הזו נראה לי שלא תהיה בעיה. ציינתי כבר שהיינו בעבר בטיפולים וסתם בלבלו לנו את המוח ולקחו מלא כסף. האם יש בכלל פיתרון לבעיה הזו? אם למשל הבעיה נובעת מחיכוך איך אפשר לפתור בעיה כזאת? חבל לי לזרוק כל כך הרבה כסף סתם. אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו כרגע את הסכומים שדורשים,שנינו סטודנטים עם משכנתא על הראש, ואני בכלל מובטלת. מישהו מכיר מישהו מוסמך עם מחירים סבירים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיבות שבעלי לא גומר בתוכי - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    28/11/2011

שלום יעל,
    כל עוד שניכם מרוצים , אז הכל בסדר. מכיוון שפנית למדור ניראה שיש בכל זאת חוסר שביעות רצון או דאגה כלשהיא מהענין הזה...
    טיפול מיני הוא מחוץ לסל הבריאות ולכן עולה הרבה כסף. יחד עם זאת יתכן ותצליחו לקבל אותו כחלק מהטיפול של ביטוח המשלים של קופ"ח.
    רותי בן ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל-

בני
    28/11/2011

על סמך ניסיוני הדל ובהסתמך על דעתם של רופאים בתחום כמו גם שיטוט עקבי בפורומים שכנים, למדתי שיתכן והבעיה שלו היא הסתגלות לחיכוך חזק באופן ידני!
    אין לי מושג מה אמרו לכם בטיפולים אבל העצה הראשונה היא להפסיק את החיכוך לזמן מה עד שהוא ירגיש שהצורך לחיכוך חזק פוחת והולך, כמו בכל דבר צריך המון סבלנות ורצון עד שרואים את האור,
    כל הגוף שלנו בנוי משרירים כולל המוח ואפשר להרגיל כל שריר לבצע פעולות שונות ע"י ניסוי והטעייה, הנה לכם עצה פשוטה ומעשית ללא ריצות ובלי להוציא שקל מהכיס,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו