מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר לא מובןאדווה01/12/2011
שלום.. אני רוצה לספר כאן סיפור שאני עוברת כבר קרוב לשנה.
לפני 11 חודשים הכרתי מישהו, התחלנו להיפגש בתור ידידים (למרות שידעתי שהוא רוצה אותי..) כעבור חודש הוא ניסה לקדם עניינים ושאל אם אני רוצה אותו, כאינטסינקט אמרתי ישר שלא. אולם.. המשכנו להיפגש ולהיפגש בלי שום נשיקה או משהו שיראה שאנחנו ביחד. כעבור שלושה חודשים התנשקנו בלהט הרגע, ומאז? הכל הסתבך.
לעיני כולם היה נראה שאנחנו יוצאים ומאושרים מתמיד, אבל בתאכלס אנחנו לא הגדרנו את זה. הוא הרשה לעצמו להיעלם לשבוע, שבועיים ואפילו יותר.
אחרי כמה חודשים הוא החליט שלא מתאים לו לרדוף אחריי מבלי שיצא לו מזה משהו, וחתך את הכל. התרחקנו ומדי פעם היינו נפגשים כידידים. ואז הגיעה היומולדת שלו והוזמנתי, הגעתי ושתיתי כמו כולם אבל כשהסטלה עלתה לראש הוא לקח אותי לצד ודיבר ודיבר ודיבר ואני בטוחה שמאיזה שהוא מקום הוא התכוון למה שאמר, הוא אמר לי שמבחינתו אני האישה של החיים שלו, שסוף סוף הוא הפסיק עם הסטוצים ושאני הקשר הרציני הראשון שלו, ובקיצור שמאותו רגע והלאה אנחנו ביחד.
יום למחרת לא קיבלתי שום שיחה וככה שבוע, עד שהתקשרתי אני והתחלתי לכעוס עליו שמה נראה לו שהוא נעלם ושנורא נפגעתי ושאני לא רוצה לשמוע ממנו בחיים שלי.
ביום כיפור הוא ביקש סליחה וסלחתי. אחרי חודשיים כמעט נסעתי עם חברה שלי שהיא בת דודה שלו למועדון והוא גם הצטרף.. ושם התחלנו לרקוד והוא הזמין אותי לשתייה ואפילו רב עם מישהו שניסה להתחיל איתי.
יום למחרת הוא התקשר ובא לראות אותי ואחרי כמה ימים הוחלט שחזרנו...................... והבעיה שלי היא
שאני חוששת שעשיתי טעות! אנחנו כבר כמעט חודש ביחד שוב וכל שיחה או פגישה מחדש אני מסתגרת בתוך עצמי ומפחדת שעשיתי טעות.. שאני נותנת הזדמנות למישהו שלא ראוי לה
חשוב מאוד לציין שאני הייתי מאוהבת בו בתקופה שהוא נפרד ממני, ביקש סליחה והכל........ השיא היה ביומולדת שלו כשהוא דיבר אליי בגלוי.
אבל ברגע שהוא נעלם אני שנאתי אותו מרגע לרגע, הרגשות לאט לאט דעכו..... כשנפגשנו במועדון הייתה בי הידלקות אבל אני לא יודעת אם זה מספיק לבנות את הקשר מחדש. אולי סלחתי אבל ממש לא שכחתי את זה שהוא נעלם לי אז.................
מה לעשות בבקשה ייעוץ דחוף כל יום זה סבל מחדש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר לא מובן - תגובה
רות בן-ציון שכטר02/12/2011אדווה שלום,
הקשר דווקא מובן: שיחקתם אחד עם השני. יצרתם דפוס שבו אתם יוצרים מתח של חיזור "וקשים להשגה" וכרגע אתם לא ממש מצליחים לצאת מהדפוס הזה.
כניראה שווה לכם לשבת לשיחה גלוית לב ללא אלכוהול וושיחת"יחסנו לאן"? ולהתחיל דפוס חדש ליחסים. אם לא תצליחו ליצור דפוס חדש, כניראה צריך להפרד...
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)