קשר לא ברור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר לא ברור
    הילה 25
    02/12/2011

שלום, אני בת 25, לפני כ- 3 חודשים הכרתי בחור, החיבור בינינו היה מיידי, היינו נפגשים בין 3-4 פעמים בשבוע, היה לנו ממש כייף ביחד, היינו יוצאים, מבלים והכל היה בסדר עד שקיימנו יחסי מין. מאז, הבחור השתנה מאוד, התרחק, אנחנו בקושי נפגשים כל פעם בטענה אחרת שאין לו זמן, שהוא לומד, שהוא עם המשפחה וכ'ו. ניסיתי לדבר איתו מספר פעמים על הנושא ולהגיד לו שזה מפריע לי ושהוא מאוד התרחק אך הוא טוען כי הוא מעוניין בי ושכייף לו איתי מאוד אבל כרגע הוא עובר תקופה לחוצה ושאני צריכה להיות סבלנית ולתת לו זמן. אנחנו בקושי נפגשים ואם כבר אנחנו נפגשים אז זה רק למטרת סקס, אני מרגישה שהוא לא משקיע בי ושהוא לא מוכן לבזבז עליי.
    בנוסף, עדיין לא פגשתי את החברים שלו או את המשפחה. מיותר לציין כי לא הייתי אצלו בבית וזאת בטענה כי הוא לא מכניס הבייתה מישהי לפני חצי שנה של קשר.
    אני לא כלכך יודעת מה לעשות כי מצד אחד כייף לי איתו מאוד ואני נמשכת אליו , אבל מצד שני , אני מרגישה שהקשר הזה לא מוביל לשום מקום, שהוא שם אותי על אש קטנה, נפגש איתי כשהכי נוח לו בעולם ולא מתאמץ ומשקיע בקשר הזה.
    כל פעם שאני מנסה לדבר איתו על הנושא הזה, זה מגיע לריב.
    מה עליי לעשות בנידון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר לא ברור

הוספת תגובה

• קשר לא ברור - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    08/12/2011

הילה שלום,
    לדעתי הבחור או לא מעוניין בקשר מעבר לחברות ללא רומנטיקה, או שהוא חושש ממחויבות. מציע לך להרפות ולשחרר, במידה ויהיה מעוניין בקשר משמעותי יותר, כמו שאת רוצה, הוא ידע אך להשיג אותך.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו