מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היחסוי03/12/2011
היי,אני וחבר שלי מעוניינים לקיים יחסי מין אנאלי ואוראלי שזה אומר שבהתחלה אני יורדת לו ואחר כך הוא מכניס לי מאחורה אבל לא מקודם כי זה לא טוב ואנחנו רוצים להשתמש בשמן תינוקות שמשמש גם כחומר סיכה כדי שיהיה יותר קל וקונדום יותר נקי,רציתי לשאול בקשר למחזור אני לא יודעת מתי לקיים יחסים כדי לא להיכנס להריון ,מתי אני יכולה לקיים לפני או אחרי מחזור? ועוד שאלה זה נכון שיכול להיות כשהוא יכניס מאחורה כשהוא יוצא את איבר המין שלו ואת לא נכנסת לשירותים אז ירד צואה,אוכל או שאין סיכוי, ,עליי להיכנס קודם לשירותים כדי לוודא שלא יקרה דבר מביך כזה?
עוד שאלה זה נכון שהמין האנאלי מחטב ת'טוסיק מעלה אותה והופך אחתנ לעגולה יותר או שזה סתם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי - תגובה
רות בן-ציון שכטר04/12/2011שלום,
כדי להמנע מהריון תשתמשי באמצעי מניעה כמו גלולות, שיטת הימים הבטוחים היא ממש לא בטוחה.
בתור חומר סיכה תשתמשי בג'ל ולא בשמן תינוקות, ג'ל על בסיס מים שאותו קונים בכל חנויות הפארם ,
לפני מין אנאלי, אם את חוששת מצואה תעשי חוקן.
לא, מין אנאלי לא מחטב.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)