בעיות במיטה עם החבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות במיטה עם החבר
    לענה
    04/12/2011

אשמח לייעוץ
    בן זוגי ואני יחד כבר שנה (בת 27 ובן 29), גרים יחד ומתכוונים לעבור לשלבים הבאים אחת עם השני. אוהבים מאוד ועם תקשורת נהדרת. הבעיה היא בחדר המיטות. אני מאוד נמשכת אליו והוא מאוד אלי. העניין הוא שיש לו בעיות זקפה ולפעמים יורד לו אפילו כשאנחנו באמצע האקט. זה משהו שקורה לא מעט והיום גם דיברנו על זה. הוא אמר שאין לו בעיה לקחת ויאגרה או משהו כזה אבל אני הצעתי דווקא משהו אחר. בטוח יש משהו שאפשר לעשות שלא כולל כדורים, נכון?
    הוא מאוד ביישן עם אנשים אחרים ומעולם לא הלך לפסיכולוג או יועץ אבל ביקשתי ממנו לשקול את זה גם. למי אפשר לפנות? או מה אפשר לעשות?
    האם חשוב לציין שהוא גילה את האוננות רק בגיל 22 ועד אז לא נגע בעצמו בכלל?.. זה קשור? טוב, שתדעו..
    אשמח לתשובה.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות במיטה עם החבר

הוספת תגובה

• בעיות במיטה עם החבר - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    06/12/2011

שלום,
    ראשית, לכל גבר הזקפה עולה ויורדת במהלך קיום יחסי מין, בתוך אותו האקט. משום שאתם נבהלים מהענין קשה לבן זוגך לחזור שוב לזקפה.
    כדאי בשלב ראשון לקרוא ספרות על יחסי מין, לקבל ידע תיאורטי כדי להרגע.
    אם אחרי הענין של רכישת הידע עדין יש חוסר בטחון אולי תפנו יחד ליעוץ מיני להעמקת הידע ולהרגעה?
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספרות מקצועית?

לענה
    06/12/2011

הי, תודה על התגובה
    חשוב לי להבהיר שזה לא שאנחנו נבהלים ונלחצים או משהו כזה אבל הקפה יורדת עד למצב רפוי לחלוטין תוך כדי החדירה עצמה.. מה זה בדיוק ספרות מקצועית בנושא?
    ואיך פונים לייעוץ מיני? זה משהו שעושים ביחד או לחוד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספרות מקצועית? - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    07/12/2011

שלום,
    ליעוץ המיני כדאי לפנות יחד בשלב הראשון, ולפי הצורך השיחות יהיו אישות.
    ספרות מקצועית היא ספרות שמסבירה אודות יחסי מין לציבור לא בשפה רפואית
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעןץ מיני זה.. כמו פסיכולוג?

לענה
    09/12/2011

אתמול שכבנו שוב והוא שוב ירד באמצע והכל נגמר.. אני כבר מתחילה לדאוג (אפילו שאני לא מראה את זה לו)
    ייעוץ מיני זה כמו פסיכולוג? אני הייתה אצל הרבה במהלך חיי אבל בן זוגי היקר ממש לא וגם לא מתכוון ללכת לאחד כזה. הוא דואג לפתור את הבעיות שלו בעצמו ולא שש ללכת למטפל כל שהוא.
    ייעוץ מיני זה טיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעןץ מיני זה.. כמו פסיכולוג? - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    09/12/2011

שלום,
    יעוץ מיני, זה סוג של טיפול רגשי אצל איש מקצוע שהתמחה בטיפול מיני, בהחלט יטש נקודות משיקות עם טיפול פסיכולוגיכאשר יש כאב שיניים הןלכים לרופא שיניים, נכון? כאשר יש בעיות בתחום המיני צריך לפנות ליעוץ מיני...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו