מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גדול מדיאנונימי05/12/2011
היי
אני בחור צעיר (20) חיי החברה שלי פעילים מאוד ובפרט עם נשים.
אך עד המיטה.כבר קרו מקרים שנשים סירבו לשכב איתי בשל איבר מין גדול מדי (לטענתן) או שבמקרה אחד היא החליטה להפסיק מיד עם החדירה הראשונה.
הבעיה מפריעה לי מאוד .ביקרתי אפילו אצל נערת ליווי שגם בקושי הסכימה לארח אותי.
אני חושב שזו בעיה ומבקש עזרה/ייעוץ כיצד ניתן לפתור את הבעיה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדול מדי - תגובה
רות בן-ציון שכטר06/12/2011שלום,
כידוע לך רב הגברים כמהים לאיבר מין גדול, ואתה התברכת באחד כזה.
יתכן ויש נשים שחוששות מאיבר מין גדול. יחד עם זה , תזכור שמפתח הנרתיק מגיח תינוק שהוא יותר גדול מאיבר מין, כך שכניראה לא היה לך מפגש מוצלח עד היום.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים חברותיים?
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)