לא מגיעה לאורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוב תודות

lovelygirl
    12/12/2011

תודה רבה. עזרת לי ואני מקווה שיבוא זמן כזה....:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מגיעה לאורגזמה
    lovelygirl
    09/12/2011

שלום אני בת 23 ולא מגיעה לאורגזמה עם שום גבר. זה מתסכל אותי. אני לא יודעת איך זה קורה. באוננות לבד אני מצליחה וניהנית מאוד וכשאני עם גבר לא מצליחה. אני ניהנית מהסקס ולפעמים כמעט גומרת ואז כשאני ממש בקצה מתחיל לי כאבים נוראיים ומין הרגשה של פיפי ואני מפסיקה לא מסוגלת להמשיך. ניסיתי כמה פעמים להתגבר ולהמשיך אבל זה רק כואב יותר ויותר ואני נהיית מכונסת בתוך עצמי. זה הורס לי גם מבחינה מינית וגם מבחינה שכבר לא בא לי להיות עם גברים. למרות כל המשיכה שלי והרצון לסקס אני חושבת על כל הבעיות ומתרחקת מזה כמו מאש... קשה לי בבקשה תענו לי מהר.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מגיעה לאורגזמה

הוספת תגובה

• לא מגיעה לאורגזמה - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    09/12/2011

שלום,
    ראשית, עצם זה שאת מצליחה להגיע לאורגזמה לבד זה סימן טוב.
    המלחמה להגיע לאורגזמה עם גבר הופכת למלחמה ולכן את לא מליחה.
    מהשלב שבו תפסיקי להלחם , ותרפי תגיעי באופן ספונטני לאורגזמה מתוך הנאה.
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מגיעה לאורגזמה

lovelygirl
    09/12/2011

תודה על התשובה ובכל זאת אני מנסה להרפות ניסיתי כמה פעמים. אני מזייפת.... וכשאני כבר כן אומרת הגברים לא נותנים צאנסים... וחוץ מזה שאני מפחדת לגמור עם גבר זה הדבר העיקרי אני מצד אחד נמשכת אליהם ומצד שני מפחדת מהם. מהתגובה לגמירה שלי. או מזה שאני נפתחת ברגשותיי עם הגמירה ונחשפת כביכול ואז למחרת הוא כבר לא בחיי גם ככה אז סתם נפתחתי.... קיצר בלגן שלם.
    אני רוצה לנסות משהו חדש שזה באמת להפתח בצורה שאני לא מתחשבת בו מה הוא מרגיש אלא רק מי ומה אני רוצה שהוא יעשה כי אני תמיד הפעילה.... כי אחרי הכל אני עושה סטוצים ומה אכפת לי מהם אם להם לא אכפת ממני? השאלה אם זה מקובל להתנהג כך....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מגיעה לאורגזמה - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    11/12/2011

לום,
    הכנות שלך מדהימה , ונכון לא נעים להפתח ולהיחשף במערכת יחסים שהיא מערכת שטחית.
    כאשר תהיי בתוך מערכת יחסים שתהיה עבורך בעלת ערך ותרגישי בה בטוחה גם תוכלי להרשות לעצמך להיות משוחררת ולהגיע לאורגזמה ולהינות כמו שצריך...
    רותי בן-ציון שכטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו