מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשוי בנשואה איכותית ומטורפת :)ירון31/01/2008
בן 30, נראה טוב מאד ומיני מאד, נשוי באושר אך לא מסופק, מחפש מישהיא נשואה הנמצאת במצב דומה לשלי.
מישהיא ללא גבולות, משופעת פנטזיות אסורות וללא יכולת להגשים אותם בבית, לא מחפש ריבוי פרטנרים אלה רק אחת- לנעול את הדלת ולהשתגע אחד עם השניה ללא מעצורים.
אשמח לתגובה במייל[email protected]
ונראה אם נוכל להתקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה שאתה רוצה איכותית זה לגיטימי
01/02/2008זה שאתה רוצה נשואה זה קצת פחות לגיטימי, אבל הגיוני, אבל זה שאתה רוצה מטורפת, זה מוזר.
מה, אתה רוצה לשחק איתה רופא פסיכיאטר וחולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי לך
יפעת03/02/2008מה עם אישתך תמצא מישהו לך איתה להחלפת זוגות גם אתה וגם היא למה אתה חושב שמישהי תרצה סחורה כמוך תתמודד עם מה שיש תראה מי אתה הייתי מנסה ליצן כמוך הבעיה אם אתה שווה לפחות 24 ס"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמגיבות להודעתי....
ירון03/02/2008לא ברורה לי ההתלהמות?! אולי אני לא קורא נכון את כותרת הפורום :"סקס ויחסים אסורים", אבל להבנתי בשביל זה הפורום קיים.
כל הערה או הארה בנוגע לזוגיות שלי, כן לבגוד או לא, זיין גדול או קטן, לייצנות או אני לא יודע מה, אתן יכולות לשמור לעצמכן.
סתם בשביל לסבר את האוזן או אולי העין הקוראת- איכותית ומטורפת אינו דבר מנוגד בעיקר כאשר מדובר על ענייניי המיטה יהסטיות הקטנות של כל אחד ואחת.... אז אם יש צורך בהסברים כנראה שאת לא מתאימה לי, ומי שמבינה מה הכוונה יותר ממוזמנת ליצור עמי קשר במייל- [email protected]
שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס
ymynagpstyea04/02/2008עדיף באמת שתתמקד בחוק התכנון והבניה
מה? יש עוד הריסה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מחפש......
ירון04/02/2008אולי באמת הגעתי למקום הלא נכון, די ברור שיקום האינטליגנט או החכמולוגית שיגיבו להודעה הזו בצורה ילדותית.
ולמרות זאת, נסיון אחרון, מחפש את האחת, נשואה, דיסקרטית, משופעת פנטזיות שמחכות למימוש.
אז אם את כמוני, מחפשת, רוצה ובלי לסכן את מה שיש תצרי קשר.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתקשר ללאב מי -יש שם סקשן שלם בנושא
מירב04/02/2008טבעי שזה קורה
אבל מאוד עצוב
אתה יודע משהו ....
זה באמת מאוד מרגש לחשוב על מעשה מיני אסור כמו בגידה אבל בת'כלס ...
בסוף אתה נשאר בלי כלום ... לבד...
כי גם האישה הכי שוביניסטית והכי בוגדנית בסוף תיקשר אליך ותרצה אהבה.
אם יש לך ילדים - אני מאוד מרחמת על כולכם
אולי תתגרש
או שתתחיל לראות את הסידרה "מתי נתנשק" - היום בערוץ 10 .
בהצלחה והלוואי שתהיה מאושר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר, אסור ובכלל....
ירון06/02/2008אהבתי מאד את הנפש העדינה שלך, התגובה הקורקטית\בוגרת משהוא......
את יכולה לבחור לחיות חיים שלמים ולהאמין בזוגיות וגם לחשוב שהוא משלים אותך ואת אותו, שזוגיות היא גן עדן פרטי ובו מתגשמים כל המשאלות, כל התאוות מסופקות ובני הזוג באושר עלאי כל יום, שעה ודקה.
זה נחמד לחשוב כך, לחלום כך, אפילו לקוות....אך בפועל לא כך הם הדברים.
מעולם ולעולם לא תהיה התאמה במאת האחוזים ולא יכולה להיות, גברים ונשים לא חד הם, בנינו הבדלים אדירים בלתי ניתנים לגישור, החל מביוליגיה בסיסית והבדלים הורמונליים בכל רמה שרק תוכלי לחשוב עליה (גם בתפקוד המוח) וכלה בהבדלים שנובעים מתפיסות חיים שהוזנו לנו מינקותא.
תוסיפי לכל הקלחת הזו את העובדה שזוג הוא אמנם יחידה אחת, אך היא מורכבת מגבר ואשה וכל אחד מהם זכאי לחלומות משלו, תקוות וגם פנטזיות.
לא תמיד הדברים עולים בקנה אחד בין בני הזוג, התכחשות לעובדה זו הנה בגדר מעשה בת היענה הטומנת ראשה בחול!
הרי טענת "המזדעזים" נשענת על בגידה באמון, הנובעת מכך שאחד מבני הזוג חלק משהוא אינטימי עם אדם אחר שאיונו בן\בת הזוג "הרשמי\ת" .
ולחידוד העניין- לחלוק עם אדם אחר- הנאה מהצגת תאטרון, יום בספא, סרט טוב, ריקודים סלוניים וכו... אינו בגדר בגידה למרות שכל אלו עונים על הגדרת הבגידה.
חומר למחשבה ותו לא.
ואגב לעניין ילדים- כל מה שהם צריכים בבית זו אהבה, תמיכה והבנה.
זה כבר קשור לתפקוד הזוג כמשפחה לא לחיי המין של בני הזוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמילים יפות..אך הסיבה היא..
עינבר10/02/2008אותו תירוץ די נפוץ..אישתי לא עם ראש פתוח/עסוקה/המין שיגרתי..ובכלל הירהרת ולו לדקה שאולי אתה רוצה לפרוץ גבולות אך בבית ובמיטה אישתך היא זו שלא נהנית ולכן מיסתפקת במה שיש ולא יוזמת יותר?????
אנחנו שונות מימכם וזה נכון אצלנו הרגש משחק בכול המערכת היחסים..וביום שבו ענדת טבעת נישבעת לאהוב ולכבד את אישתך..חשבת אם החיפוש שלך אחר ההרפתקנית הסוערת..יגיעו לידיעת אישתך..ומה אז תומר לה.."מצטער יקירתי אך את לא הגשמת לי את הפנטזיות..היית קרירה ...עסוקה מידי.. אז חיפשתי בחוץ.."
ברור שהנשים כאן יתרעמו ואין לך מה לכעוס קבל את הביקורת בהבנה..
אני לא מתנגדת ל"ריגוש" או "לפרפרים שנעלמו"..אני מתנגדת להאשמה!!
פשוט תגיד אני נשוי מאושר בבית אישתי מדהימה..אבל בא לי לחוות עוד דברים מחוץ למסגרת נישואיי..זה נישמע הרבה יותר טוב לא מאשים אף אחד(טוב אולי אתה תציג את עצמך כנהנתן..אבל אל תבגוד באמונה של רעייתך תוך מתו התירוץ המושלם של היא אשמה!..כי זו לא היא ..זה אתה ורק אתה!)..
המשך יום מקסים..ואתה יכול לכעוס על תגובה הזו ..למדת עוד רגש בריא :-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבר...
ירון11/02/2008בין אם אהבתי את התגובה או לא נהנתי לקרוא אותה, לחידוד העניין- לא כועס על אף אחד או אחת, פשוט שונא טימטום ותגובות מתלהמות, כל דבר אפשר לכתוב או להגיד בצורה עניינית.
אבקש כי תקראי שוב את מה שכתבתי-לא האשמתי את אשתי לרגע בכלום, להפך, אף ציינתי באופן חד משמעי שבתוך זוג כל אחד זכאי לפנטזיות שלו.
מבלי להיכנס ליותר מדי פרטים ובעיקר בשביל לא להלאות אותך אומר בתימצות שראייתי הפרטית את מוסד הנישואין והזוגיות כנראה שונה משלך, אולי ארכאית מעט, אך לתפיסתי הטבעת שענדתי בשמחה ואמשיך לענוד מייבת לדאוג לבייתי, לאישתי ולילדי, לפרנסה, אוכל, קורת גג, תמיכהנפשית כשצריך, תקני אותי אם אני טועה אבל אצל כל הנשים שפגשתי (ואולי פשוט לא פגשתי מספיק) כל אלה קודמים בסדר העדיפויות לסקס, בשגרת היום קודם כל- מטפלים בילדים, וכשהם ישנים, מנקים, כביסה, טלוויזיה- בטוחני כי את מכירה את הנוהל....ובסוף, עם יש כוח אז מגיע הסקס.
אצל הגברים(יסכימו איתי כל הקוראים) הסקס מגיע הרבה יותר מוקדם- קרי- מיד אחרי שהילדים הולכים לישון, כשעוד יש כוח וחשק לעשות את כל שרוצים ולענג אחד את השני.
אז הגבר המודרני, המבין, הרגיש, המתחשב אך בו בעת אסרטיבי וקדמוני ובעיקר מבולבל מהמודל הגברי שאתן הנשים יצרתן עבורו, משתדל לספק את מבוקשכן.
עוזר עם הילדים, משכיב לישון, מסדר ועוזר וביקר מבין שזה אחרת כשיש ילדים, הבעיה היחידה במודל הזה שיצרתן הוא שלא נתתם לנו הוראות לגבי הנושא הרגיש של הטסטסטורון, הורמון קטן ומציק כזה, אולי מיותר בעיניך, אך לעולם לא תדעי תסכולו של גבר שקם בבוקר-כל בוקר במלוא אונו ומחשבה אחת בראשו-רוצה לנחש מהיא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון תגובתך בהחלט שיעשעה!!
עינבר12/02/2008הגבר המדורני??מה עם האישה המודרנית..זו שרוצה שהבית יהיה מסודר הילדים מאורגנים והיא תשב ותיתפנק מול הטלויזיה או בקריאת איזה ספר מעניין?ובלילה יהיה לה סקס מטריף חושים..ובבוקר כשהיא קמה יעירו אותה בנשיקה שתיגלוש לסקס מהנה ואז ארוחת בוקר למיטה..עכשיו זו פנטזיה מדהימה!!!!!!!!..אבל במציאות היומיומית זה יכול לקרות רק בחופשה שלך ושלה עד אז יש את השיגרה הרגילה.
אבל כמו שלכם יש את החובה(ככה הגדת לא?) להביא פרנסה,לשמור על הילדים והאישה להגן,לתמוך ועוד..לנו יש את האחריות לדאוג שהבית יהיה מנוהל על מי מנוחות שהילדים יהיו מאושרים,האוכל יהיה מוכן הכביסה תהיה נקיה,החולצות שלכם מגוהצות וגם לעבוד בחוץ כדי לעזור לכם בעלינו היקרים בהכנסת משכורת נוספת הביתה..אז מותר לנו,בעצם זו זכותנו לומר שאנחנו עייפות או כואב לנו הראש כי היום היה מתיש..הרי גם כשאתה חוזר מותש ועצבני מהעבודה..אם אישתך תיזום אתה תומר לה לא היום..אני עייף/עצבני/אין לי חשק.
אז מיצינו את העניין של הגבר/האישה המודרנים.
עכשיו טוב לדעת שאתה לא מאשים..ככה צריך!!..בקשר להגשמת פנטזיות למה לא?..חיים פעם אחת תהנה מהחיים!
רק חבל שבבית לא תנסה את הפנטזיות להגשים..אבל כמו שאמרתי אלו חייך ההחלטות שלך מושפעות ממה שאתה עושה ולא אני או אחרים יושפעו מהם..אז מה שנותר לי לומר לך זה בצלחה :-))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד שמח לשעשע.....
ירון12/02/2008ותמיד נחמד להחליף דעות עם גברת מתוכחמת ושנונה.
אבל למה בעצם הגענו בהחלפת הרשמים הזו? מזה זמן שאני משוכנע שהעידן המודרני עושה לנו רק נזק ויביא אותנו לכיליון בכל התחומים בחיים.
נדמה ששכחנו שאנו ככל המינים המאכלסים את כדור הארץ בסיכומו של עניין חיות, ככל החיות גם לנו צרכים בסיסיים, לקחנו עצמנו מאותו מקום נמוך בפירמידה בו אוכל, מים, מרחב מחיה והמשך קיומו של המין היו הצרכים היחידים שלנו, צרכים אותם ניתן לממש בקלות והגענו למקום בפירמידה בו פלאפון דור 3, LCD 43 אינצ', אריחים של נגב קרמיקה ומה לא...יושבים צד לצד ליד הצורך הבסיסי לאכול.
אותו כנ"ל לגבי זוגיות, הגענו למקום בו לא ניתן למלא אחר כל הציפיות, נדמה כי הכל מועד לכישלון, נשמע קצת אפוקליפטי, אבל בטוחני כי תסכימי איתי שבשנים האחרונות יש עליה במספר האנשים שאת מכירה שמחפשים חוויות אלטרנטיביות, להתחבר לטבע, מזון אורגני, לגור באיזה חור נידח...
נקווה שנתאשת באיזשהוא שלב.
הרמב"ם או רבי יהודה הלוי אמר על מידות הנביא שכל מידותיו צריכות להיות בין רע לרע?!
ניקח את מידת הנדיבות- בצד אחת של הסקאלה קמצנות=רע, בצד השני נדיבות ייתר עד שהנדיב רעב ללחם=רע.
מקווה שגם אנו נמצא את דרך הישר=האמצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון
עינבר17/02/2008החיים לא יכולים להיעצר אלא רק להתיקדם קדימה ואחנו איתם..תיארת מצב די קשה :-))..אבל שכחת לצד אלו שבוחרים לחזור לשקט לשלווה..יש את אלו שמצאו בקידמה המוון אפשריות המון דלתות שניפתחו לעולמות שעד עכשיו ניחשבו כטאבו מוחלט!
אז נכון שהרבה מהקידמה היא חומרית והדרישות הן בהתאם..אבל קח את הפלאפון לדוגמא ..אם אתה עובד מבוקר עד שעות לילה מאוחרות ..בדור בשלישי אפשר לראות את המשפחה ..אז השעה מאוחרת עוברת מהר..לא? :-))
עכשיו לגבי המושגים טוב רע..אסור מותר..טוב אני חושבת שהם תקפים לילדים..לגיבינו יש כבר מילה אחרת "המצפון"...השופט הכי גדול :-))
תחשוב על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבר...
ירון18/02/2008יכול להיות שאת כאן בכדי להכות על חטא?
אני מוצא אותך מנסה להחזיר אותי אל דרך הישר לתורתך, נחמד יהיה לדעת מה את מחפשת?
לגבי ה"מצפון", אותו איבר חמקמק שנוטה להעלם כאשר אדם או אישה רוצים משהוא שהוא בגדר טאבו.
כפי שאת ודאי יודעת אין "מצפון" אוניברסלי, הכל יחסי ונמדד בהתאם למנהגים החלים בחברה בה חי אותו אינדיבידואל, לדוגמא במדינות ערב אין מנידים עפעף כאשר אשה נרצחת על כבוד המשפחה, בעינינו זהו רצח, פרימיטיביות לשמה ואין לה מקום בחברה מתוקנת, "מצפוננו" הקולקטיבי נרעד לשמע חדשות כאלה.
אך בענין בגידה עסקינן, וכמובן שאין הדעת סובלת בגידה, אלא אם אתה או את הבוגדים, נתפסת בקלקלתך-מצפונך לא יניח, לא נתפסת-מים גנובים ימתקו.
אכן נושא סבוך, אך לפחות מענג בפוטנציה.
מצפון=צפון וכולנו יודעים שמשם תיפתח הרעה, אולי כדאי שלא לחשוב על זה אם כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמממ להכות על חטא זה אומר ...
עינבר18/02/2008שאני אתחרט על דברים שבעיני לא נחשבים כחאט ואילו אחרים יחשבו שכן..אמממ לא מתאים לי:-))..
עכשיו שאלת שאלה מאוד מעניינת..מה אני מחפשת?...אז אשאל אותך את זה למה אני צריכה לחפש?
וכדי לבלבל אותך עוד יותר..אומר לך שלמה אתה חושב שאודה מה אני מחפשת בפורום:-))(נו טוב הקנטתי אותך מספיק)..לא באתי להחזיר אף אחד לדרך הישר..כי אני לא חושבת שמישהו כאן סוטה מדרכו..אלא פשוט עושה מה שטוב לו בעיניו..ההמלצה שלי שתנסה בבית..טוב אומרים שאם הראש הרפתקן אז כול מקום יהיה סוער..אז למה לא להציע את הבית המקום שהוא הבסיס שלנו??????
ועכשיו תורי!!!
יש מספיק צרות,עולמות הרוסים ודברים לא הוגנים בחיים..אבל בחייך רחם עלינו די לתאר לנו זוועות עולם ..מספיק העיתון!!
כתוב משהו אחר..אירוטי חושני..לא יודעת שיר סיפור חוויה יש מלא מה לכתוב(אולי זה יכבוש כמה לבבות של נשים כאן..רק בלי רציחות וקשיים:-)) )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושני.....
ירון18/02/2008למעשה את מודה שאת טיזרית, מחפשת ריגושי מקלדת, חשבתי שבבית הכי טוב, לא?
לכתוב בצורה חושנית הוא דבר קל, לתאר איך אני נוגע שלב אחרי שלב, איך קצב הלב מתגבר, הזיעה נוטפת, שפתיים נפגשות......
לא חוכמה גדולה, הפטנט האמיתי הוא לעשות דברים ולגרום לתחושות שאי אפשר להעלות על הכתב.
לזה אני מכוון ואת זה אני מחפש מאישה נשואה ולמורת רוחך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי טען שבבית רע?
עינבר18/02/2008ושמע אני טיזרית וכיף לי עם זה..ריגושי מקלדת..חחחחחחחחח לא שמעתי את המשפט הזה המון זמן..תודה הזכרת לי נישכחות..(אבל כניראה שהזכות היצירה האירוטית שייך רק לאחד כאן )
עכשיו המשפט האחרון מאוד תמוה בעיני..צר לך לאכזב אותי?לא ידעתי שאתה חייב לי דין וחשבון..נו ממילא..אם התחלנו אני רוצה דיווח קולקטיבי על כול מעשייך עד היום..הרי אתה לא רוצה לאכזב אותי שוב לא? :-))..
המשך יום מקסים אתה משעשע..זה יאמר לזכותך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטיזרית...
ירון18/02/2008יכול להיות שזו התחלה של ידידות מופלאה?
לא הייתי תולה תיקוות גדולות בדיווחים יומיים, מקסימום תחזית מזג אוויר ובשביל זה יש את דני רופ כך שאולי אני מיותר.
רוצה חושניות? תרגישי חופשיה לשלוח מייל- [email protected]
איך הכפפה הזו יושבת על ידך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחח אהבתי את התגובה...
עינבר18/02/2008הכפפה נילבשה מאימה בול..איך ידעת?מי גילה?..קדימה תילבש את שלך ובוא ניתאגרף :-))...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין למייל...
ירון18/02/2008סיימתי כאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד לכאן תגובות מהשטח :-))
עינבר18/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראו מי שמדבר
חילי05/02/2008דיבורים לחוד ומעשים לחוד בטו שרק תראה כוס של אשה נשואה תשפריץ בחוץ תוך שניות זה קורה לכל אלה שמשתוללים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירון, אין ספק שאתה מפולפל
11/02/2008ואינטליגנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב.
ירון17/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)