הגברת חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגברת חשק מיני
    אלכס
    12/12/2011

שלום למומחים,
    רציתי לדעת מה צריך לעשות או איזה תרופות לקחת על מנת להגביר את החשק המיני, או תקראו לזה - העלאת הילבידו של הגבר. אני מתאר מצב בו החשק ירוד, לפעמים יש זקפה ולפעמים אין. אני מתאר לעצמי שתשובתכם תהיה שצריך לטפל בבעיה באמצעות טיפול פסיכולוגי אם שללתי בעיה גופנית בבדיקות. נכון שיש לי דאגות ומחשבות טורדניות, אבל בכול זאת , אני מבקש לדעת לגבי טיפול תרופתי ולא נפשי. איזה תרופה- הורמון- תוסף -ויטמין- מינרל או משהו אחר, יכול לעזור ולגרום להעלאת הליבידו לגבר בן 40.
    אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגברת חשק מיני

הוספת תגובה

• הגברת חשק מיני - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    13/12/2011

מרק שלום,
    בהנחה שאתה לא נוטל תרופות נגד חרדה ומחשבות טורדניות(שפוגעות ומורידות את החשק המיני) אין תרופה או ויטמין להעלאת החשק המיני. אל תתפתה למודעות מסוגים שונים בעיתון שמבטיחים הבטחות מסוג זה. ממליץ לך לפנות לרופא המשפחה ולבקש בדיקה לרמות הורמוני מין- יתכן שהבעיה נובעת מרמות נמוכות של הורמונים אלו. יש אפשרות, במרשם רופא לקבל תרופה לשיפור יכולת הזקפה (ויארה, סיאליס, לויטרה) שלעיתים שיפור הזקפה משפר ומשפיע גם על החשק המיני.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העלאת חשק מיני

אלכס
    13/12/2011

דר' שלום. תודה על תשובתך. האם תוכל לומר איזה בדיקה לבקש מהרופא? באיזה הורמוני מין מדובר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העלאת חשק מיני - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    15/12/2011

לבקש פרופיל הורמונלי כללי של הורמוני המין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו