מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרדת לו- האם זה מסוכן?לין14/12/2011
שלום,
אני ובעלי מתים על סקס ומין. בעלי נורא משתוקק שאני ארד לו, תמיד חששתי שמה זה יזיק לבריאות שלי ובמיוחד שאני מניקה ת הבת שלי. אתמול,הוא נורא פיתה אותי לא יכולתי לחמוק מהחשק וליקקתי את איבר המין שלי אבל לא ירדתי לו.בעלי רצה שאני ארד לו ואשים את פתח האיבר בפה שלי,נורא רציתי אבל מאוד פחדתי למרות שהוא היה ממש אחרי מקלחת והאיבר ממש נקי.האם זה מסוכן? זה גורם למחלות או זיהומים במיוחד שאני מניקה?
אגב,הוא ירד לי כבר כמה פעמים על נקי,אבל אני שוב חוששת לבריאות שלו האם זה לא גורם לזיהומים או מחלות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרדת לו- האם זה מסוכן? - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן15/12/2011מין אורלי זה בהחלט בריא ואינו מסוכן. את מדברת על מין אורלי עם בעלך ולא עם זרים שאת לא יודעת עליהם ועל ההיסטוריה המינית שלהם.
איברי המין הם נקיים, אין בהם לכלוך או חיידקים. יש יותר חיידקים בפה מאשר באברי המין.
אפשר ליהנות מהמין על גווניו המרובים וזה בריא וטוב, אין לך מה לחשוש ואת יכולה להרשות לעצמך להיסחף.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה עם בעלי
יפית30/12/2011בעלי טוען שאם אני לא בולעת את השפיך שלו אז אני לא מקבלת אותו.לדתעי זה מגעיל וריח לא נעים אני ממש לא רוצה אבל אני חושבת שהוא רואה הרבה סרטים וחושב שכולן בולעות חוץ ממני.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אילן30/12/2011תגדי לבעלך תנסה אתה לטעם ותגד לי איך זה
תסבירי לבעלך מה שאתה רואה בפרונו במציאות אנכנו עשים כי אנכנו אוהבים
מה שאנכנו עשים מה שאחד לא אוהב אז לא עשים
עם הוא רוצה לגמור לך בפה שילבש קונדום ותירדי לו עם הקונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)