לרדת לו- האם זה מסוכן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרדת לו- האם זה מסוכן?
    לין
    14/12/2011

שלום,
    אני ובעלי מתים על סקס ומין. בעלי נורא משתוקק שאני ארד לו, תמיד חששתי שמה זה יזיק לבריאות שלי ובמיוחד שאני מניקה ת הבת שלי. אתמול,הוא נורא פיתה אותי לא יכולתי לחמוק מהחשק וליקקתי את איבר המין שלי אבל לא ירדתי לו.בעלי רצה שאני ארד לו ואשים את פתח האיבר בפה שלי,נורא רציתי אבל מאוד פחדתי למרות שהוא היה ממש אחרי מקלחת והאיבר ממש נקי.האם זה מסוכן? זה גורם למחלות או זיהומים במיוחד שאני מניקה?
    אגב,הוא ירד לי כבר כמה פעמים על נקי,אבל אני שוב חוששת לבריאות שלו האם זה לא גורם לזיהומים או מחלות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרדת לו- האם זה מסוכן?

הוספת תגובה

• לרדת לו- האם זה מסוכן? - תגובה

ד``ר דניאל וטלמן
    15/12/2011

מין אורלי זה בהחלט בריא ואינו מסוכן. את מדברת על מין אורלי עם בעלך ולא עם זרים שאת לא יודעת עליהם ועל ההיסטוריה המינית שלהם.
    איברי המין הם נקיים, אין בהם לכלוך או חיידקים. יש יותר חיידקים בפה מאשר באברי המין.
    אפשר ליהנות מהמין על גווניו המרובים וזה בריא וטוב, אין לך מה לחשוש ואת יכולה להרשות לעצמך להיסחף.
    בברכה,
    ד"ר דניאל וטלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה עם בעלי

יפית
    30/12/2011

בעלי טוען שאם אני לא בולעת את השפיך שלו אז אני לא מקבלת אותו.לדתעי זה מגעיל וריח לא נעים אני ממש לא רוצה אבל אני חושבת שהוא רואה הרבה סרטים וחושב שכולן בולעות חוץ ממני.
    מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אילן
    30/12/2011

תגדי לבעלך תנסה אתה לטעם ותגד לי איך זה

תסבירי לבעלך מה שאתה רואה בפרונו במציאות אנכנו עשים כי אנכנו אוהבים
    מה שאנכנו עשים מה שאחד לא אוהב אז לא עשים

עם הוא רוצה לגמור לך בפה שילבש קונדום ותירדי לו עם הקונדום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו