מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה מאוד!אני01/02/2008
מישהו אמר לי שמתי שהוא יורד למישהי אז זה מפריע שיש שערות ..
אז יש לי שאלה ..
איפה בדיוק אמורים לגלח ? אני יודעת שמגלחים את המפשעה אבל מגלחים גם את הכוס עצמו?
כאילו איך ואיפה מגלחים?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפנימי מותק
אפאצ'י המקורי01/02/2008את לא חייבת לגלח את כל הכוס למרות שזה נחמד אלא באיזור השפתיים ובלבד שלא יהיו קוצים והכי הכי הכי חשוב שתהיי נקייה שם למטה כי הניחוח שלכן הוא הכי טעים ונעים בעולם אז לא להרוס אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומד, זה הכל תלוי בתדמית שאת רוצה
02/02/2008אם בא לך על תדמית של פריקית משוגעת קצת - לכי על פס דק, בדומה למוהיקנים הזכורים לטובה. אם בא לך לבוא טבעי - אל תגלחי כלום - הגברים האלה במילא "אוכלים" הכל. ואם בא לך על תדמית ה"עירומה כביום היוולדך" גלחי את הכול - מניסיון, את תרגישי רעננה מתמיד והתחתון יתלבש בול. ו...היזהרי לא להיפצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בעד שעווה
מירב04/02/2008זה נשמע מטורף אבל ההרגשה אח"כ כיפית
וזה גם לא כזה כואב ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטח לגלח
חילי05/02/2008גברים אוהבים כוס מגולח השערות לא נכנסות לכוס ודוקרות. עדיף לגלח את כל איזור הכוס ובעקר את השפתיים
הגילוח שומר על היגיינה טובה יותר, נעים יותר להזדיין ,רואים את הכוס במלוא הדרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשי שעווה!!!
תלמידה08/02/2008מה פתאום לגלח!!! חוצמזה שאם תגלחי זה יצמח מהר ודוקרני וזה מגרד רצח אז תעשי שעווה, זה הרבה יותר נעים וחלק והמלצה אישית - תורידי הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)