מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס עם ערביאנונימי01/02/2008
שלום לכולם אני חדשה פה ואני רוצה לספר שיש לי חבר ערבי ואני אוהבת אותו ואנחנו שוכבים כל פעם שניפגשים...אני שומרת את זה בסוד מכולם ..ואני רוצה להיתחתן איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא צריכה לשמור את זה בסוד
01/02/2008כולנו בני אדם.
חוץ מזה, נראה לי שדווקא זוגות כמוכם יכולים לקדם את השלום בן העמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעותתת איומה
מישהו03/02/2008אל תתחתני עם הערבי למרות שאת אוהבת אותו אחרי החתונה את כבר תהיי שלו ואז הוא יכה אותך בלי רחמים זו טעות ענקית יש הרבה בנות שחשבו כמוך והיום אין להם משפחה כי הם לא הסתכלו עליהם ובעל ערבי שמכה אותם תרצי לא תרצי זה מה שיקרה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערבי
יפעת03/02/2008בשביל ערבי לשכב עם יהודיה זה מלחמת קודש יום אחד יביא חברה ויכריח אותך תתחתני את לא עולה הוא יתחתן עם כמה ואת תהיה שפחה למען זיון לצאת עם ערבי כי הוא מבזבז עליך כרגע כי משתלם לו תגידי לו שנכנסת להריון תראי מה התגובה תמיד תהיה שפחה ומכות גם לפעמים לא כולם אם לא תשמעי לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם עצלנים?
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)