חדירה כפולה אנאלית הומוסקסואלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדירה כפולה אנאלית הומוסקסואלית
    אלכס
    18/12/2011

צריך את עזרתכם- זמן רב אני נחדר אנאלית על ידי שני גברים ביחד. מאחר ואיברי המין שלהם די עבים פי הטבעת שלי התרחב ונותר פתוח לאחר המשגל. האם יתכן שגם לאחר מספר שעות עדיין נוזל מתוכי זרע ומרטיב לי את התחתון. נוזלות ממני כמויות די מכובדות של נוזלים . לדעתי זה בעיקר זרע של שני הגברים. מה לעשות כדי להחזיר את פי הטבעת לקדמותו למימדים הטבעיים שלו. אני בחור די מיני ואוהב שחודרים אלי באגרסיביות ולכן, חדירה בו זמנית לתוך פי הטבעת שלי של שני אברי מין זכריים גם פוצעת אותי. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חדירה כפולה אנאלית הומוסקסואלית - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    19/12/2011

אלכס שלום,
    פי הטבעת , מבחינה פיזיולוגית לא ערוך לחדירה חיצונית, ובודאי שלא לחדירה של שני איברי מין יחד, לכן לא פלא שאתה נפצע במהלך המשגל.
    מכיוון שאתה נהנה מהמשגל, תחשוב על תחליפים, או על תצורות עדינות יותר שלא יפצעו אותך.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילבשו קונדום לפחות!!

בעילום שם
    31/12/2011

פי הטבעת/החולחולת סופחת אידס יותר ממשגל נרתיקי-כלומר וגינאלי.
    והיא לא כזאת בנויה לסקס כמו שנותנים לנו לחשוב בימים אלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו