מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתלבטת בין...בר24/12/2011
אני בת 17 ואני בשלב של הורמונים שמחרפנים אותי.
אני בתולה ומצד אחד טוב לי ככה ואני רוצה להשאר עוד כמה זמן..
מצד שני ממש קשה לי להחזיק מעמד..
מה לעשות להקריב את הבתולים שלי בשביל תאווה רגעית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת בין... - תגובה
ד``ר דניאל וטלמן25/12/2011דנה שלום,
לא להקריב כלום. ביום שתכירי בחור שאת נמשכת ואוהבת, והוא ירגיש כלפייך אותו הדבר גם הנושא המיני יגיע ולא תחושי שאת מקריבה אלא להיפך.
בברכה,
ד"ר דניאל וטלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים איתך!!
אסף25/12/2011גם אני נער בן 16 וחצי ונימצא באותה דילמה! לא שאני רומז משהו כן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מתלבטת
יניבוש23/01/2012הזכרת לי את המחשבות שלי בגיל ההתבגרות..עד שיום אחד קמתי ועשיתי מעשה..ואין לך מושג כמה זה כיף. אבל: בתנאי שיש פרטנר נכון,שמושך אותך מינית מאוד, שיהיה לך נוח איתו ויהיה גם על מה לדבר. ואז את תרביצי המון אורגזמות..בדוק!little yaniv בפייס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)