מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה..?אנונימי04/01/2012
שלום,
אני וחברה שלי התחלנו לפני כשבועיים לקיים יחסי מין (חדירה) ויש לי שתי שאלות על "בעיות"
הראשונה היא אצלי..בפעמים הראשונות (פעם ראשונה ושנייה) זה לקח הרבה זמן (היא הייתה בתולה) בכלל להתחיל ורוב הזמן זה היה רק בפנים וחיכינו להתרחבות, ולאחר שזה התחרב והתחלנו קצת לזוז גמרתי דיי מהר משו כמו 2 דקות אחרי שהתחלנו לזוז, אבל משך כל הזמן היה כ40 דק'
וזה ממש הטריד אותי שגמרתי כל כך מהר ועכשיו כשאנחנו מתחילים אני גם גומר יחסית מהר אחרי כמה חדירות (שוב אחרי משחק מקדים וכמה דקות של המתנה להתרחבות כאשר האיבר שלי בפנים). האם יש משהו לעשות נגד זה? ניסיתי כמה שיותר לשנות קצב אפילו לעצור קצת להוציא ולהמשיך לעשות לה אוראלי אבל כשחזרנו אחרי כמה חדירות כבר גמרתי ואני מתחיל ליהיות מתוסכל כי היא לא מצליחה להנות בגלל זה וזה ממש מפריע לי.
דבר שני הוא שהיא טוענת שזה לא כל כך כיף לה והיא לא רואה את עצמה גומרת מחדירה..היא אומרת שזה נחמד אבל לא מדהים ומעדיפה אוראלי כי כך יכולה לגמור..הבנתי שיש הרבה בנות שלא יכולות לגמור מחדירה אבל האם גם לא להנות זה חלק מזה? :\
אשמח לעזרה על שני הדברים, תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה..? - תגובה
רות בן-ציון שכטר05/01/2012שלום,
העלית מספר שאלות:
לענין השפיכה המהירה, 2 דקות נחשב כזמן סביר מרגע החדירה ועד השפיכה. מכיוון שאתם בתחילת היחסים, ועדין אחוזי התרגשות, כניראה קשה לך לשלוט בשפיכה. השאלה כמה זמן אתה מצליח להחזיק באוננות. אם גם באוננות אתה מגיע מהר לשפיכה, תחשוב בשלבראשון להשתמש בקונדום כדי להפחית את התחושה וכך הגירוי היה איטי יותר.
לענין ההנאה של בת הזוג שלך: היא ממש מתחילה להכיר את יחסי המין המלאים ולוקח זמן עד שמגיעים להנאה מלאה . האורגזמה מהדגדגן היא האורגזמה אצל רוב הנשים., ולכן חבל להתאכזב על היעדר אורגזמה מחדירה.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי06/01/2012באוננות זה תלוי אם זה אחרי כמה ימים מהפעם האחרונה זה בערך 2-3 דקות..אם לא אז יכול ליהיות אפילו מייאש
אבל זה ממש מטריד עם החברה כי אני מאוד רוצה לספק אותה..ומעבר לאורגזמה היא טוענת שזה נחמד ולא יותר...האם זה קשור לביצועים שלי? או שפשוט לתת לזמן לעשות את שלו? היא עוד טוענת שאחרי הסקס כואב לה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
רות בן-ציון שכטר07/01/2012שלום דורון,
אם אתה סובל ממהירות השפיכה, לפני קיום יחסי מין אתה יכול לאונן ואז ביחסים עצמם יקח יותר זמן.
לענין ההנאה של החברה שלך תהיה סבלני, אתם בתחילת הדרך ולוקח זמן כדי ללמוד ולהנות יחד. אם הכאבים שלה ממשיכים כדאי לפנות לרופא/ת נשים.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)