מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוא מתעקש ללקק לי את הת...שרית03/02/2008
יש לי בעיה. חבר שלי כל הזמן מעוניין לנשק לי את התחת. יותר נכון ללקק שם. זה אמנם דיי כיף, אבל הוא עושה את זה יותר מדי לטעמי.
איך לדחות אותו ברכות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי להפליץ שכהוא מלקק לך , בטוח יע
חסר חוש ריח03/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעלת סוגיה נהדרת
03/02/2008עינוג הרקטום בעזרת הלשון היא תופעה מוכרת שגברים רבים אוהבים. לדעתי היא מסמלת פחות את המעשה הספציפי עצמו ויותר את הרצון של הגבר לעשות דברים "מטורפים" ויוצאים מגדר הרגיל מבחינה מינית משום שזה מרגש אותו יותר. (או שפשוט הוא סתם אוהב ללקק :))
אם את אוהבת את הבחור עצתי אליך היא - תני לו לעשות זאת ואל תעירי לו. נסי לאונן בו זמנית - זה בוודאי ישפר את ההרגשה.
אחרי הכל זה לא שהוא מכאיב לך או משהו כזה כשהוא עושה את זה. דעי לך שיש בנות שהיו מתות שבן זוגן יעשה זאת והוא ממש לא בקטע.
אם כן, הוקירי את הלקקן שנפל בחלקך , אהבי אותו והניחי לו לבצע את זממו הצנוע בשקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוק תחת
חילי05/02/2008תמנעי מחבר שלך לרות סרטים כחולים שידע ששם משלמים על ליקוק תחת..אולי החבר שלך חנפן?
התרופה נגד זה וסליחה שאני לא מקורי זו הפלצה טובה בפרצוף יותר הוא לא יתקרב לשם וישמור את הלשון בפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוק תחת
חילי05/02/2008תמנעי מחבר שלך לרות סרטים כחולים שידע ששם משלמים על ליקוק תחת..אולי החבר שלך חנפן?
התרופה נגד זה וסליחה שאני לא מקורי זו הפלצה טובה בפרצוף יותר הוא לא יתקרב לשם וישמור את הלשון בפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי עם זה
רן מילר16/02/2008סקס זה משחק בלי חוקים וכל אחד עם "הסטייה" שלו
תנסי לזרום אם זה כי הוא לא הראשון ולא האחרון שילקק לך את התחת.
אני בטוח שיום אחד תלמדי גם את לאהוב את זה.
רן טייכרמיולר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)