הוא מתעקש ללקק לי את הת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוא מתעקש ללקק לי את הת...
    שרית
    03/02/2008

יש לי בעיה. חבר שלי כל הזמן מעוניין לנשק לי את התחת. יותר נכון ללקק שם. זה אמנם דיי כיף, אבל הוא עושה את זה יותר מדי לטעמי.
    איך לדחות אותו ברכות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוא מתעקש ללקק לי את הת...

הוספת תגובה

• תנסי להפליץ שכהוא מלקק לך , בטוח יע

חסר חוש ריח
    03/02/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העלת סוגיה נהדרת

03/02/2008

עינוג הרקטום בעזרת הלשון היא תופעה מוכרת שגברים רבים אוהבים. לדעתי היא מסמלת פחות את המעשה הספציפי עצמו ויותר את הרצון של הגבר לעשות דברים "מטורפים" ויוצאים מגדר הרגיל מבחינה מינית משום שזה מרגש אותו יותר. (או שפשוט הוא סתם אוהב ללקק :))

אם את אוהבת את הבחור עצתי אליך היא - תני לו לעשות זאת ואל תעירי לו. נסי לאונן בו זמנית - זה בוודאי ישפר את ההרגשה.

אחרי הכל זה לא שהוא מכאיב לך או משהו כזה כשהוא עושה את זה. דעי לך שיש בנות שהיו מתות שבן זוגן יעשה זאת והוא ממש לא בקטע.

אם כן, הוקירי את הלקקן שנפל בחלקך , אהבי אותו והניחי לו לבצע את זממו הצנוע בשקט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקוק תחת

חילי
    05/02/2008

תמנעי מחבר שלך לרות סרטים כחולים שידע ששם משלמים על ליקוק תחת..אולי החבר שלך חנפן?
    התרופה נגד זה וסליחה שאני לא מקורי זו הפלצה טובה בפרצוף יותר הוא לא יתקרב לשם וישמור את הלשון בפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקוק תחת

חילי
    05/02/2008

תמנעי מחבר שלך לרות סרטים כחולים שידע ששם משלמים על ליקוק תחת..אולי החבר שלך חנפן?
    התרופה נגד זה וסליחה שאני לא מקורי זו הפלצה טובה בפרצוף יותר הוא לא יתקרב לשם וישמור את הלשון בפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכי עם זה

רן מילר
    16/02/2008

סקס זה משחק בלי חוקים וכל אחד עם "הסטייה" שלו
    תנסי לזרום אם זה כי הוא לא הראשון ולא האחרון שילקק לך את התחת.
    אני בטוח שיום אחד תלמדי גם את לאהוב את זה.
    רן טייכרמיולר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו