מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה רציניתאנונימית105/01/2012
יש לי בן זוג כבר שנה וחצי, הוא אוהב אותי אני אוהבת אותו יש ביננו קשר מדהים, החברים הכי טובים, הוא לא חוסך ממני שום דבר מפנק דואג אוהב וכנ"ל , ממש הזוג המושלם!אך בקטע המיני יש בעיה , במשך שנה לא אמרתי לו שום דבר אך אחרי שנה פתחתי את השאלה מולו, וזה רק החמיר.אנחנו פשוט לא שוכבים, זה התחיל ב3 פעמים בחודש לכל היותר, והלך והחמיר לפעם בחודש, פעם בחודשיים , והיה מצב שגם 3 חודשים לא שכבנו, יש לציין שפורנו הוא אוהב ולא מסתיר זאת,הוא טוען שהוא תמיד העדיף פורנו מאשר סקס, זה מעציב אותי המצב, הוא מתאר כמה הוא אוהב אותי ונמשך אלי וכמה אני סקסית ונשבע לי שזה לא קשור אלי ומבקש סליחה שהוא כזה, אני בחורה שנראת טוב מודעת לעצמי מאד, ניסיתי לשנות הלבשה תחתונה, ניסיתי לדבר איתו מהמקום שכואב לי לא מהמקום הביקורתי.אני כבר לא יודעת מה לעשות, הוא פשוט מתאר זאת כבעיה אצלו ואין מה לעשות, מה לעשות באמת!?אני אוהבת אותו כ"כ הוא הגבר המושלם!כמעט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה רצינית - תגובה
רות בן-ציון שכטר05/01/2012שלום,
הגבר המושלם, מעדיף גירוי מיני מפורנו ולא מבת זוג, מכיוון שהוא לא מסתיר זאת מפניך, יש בידיך בחירה: האם את רוצה בסוג כזה של מערכת יחסים או שאת מבינה שלא יהיה שינוי ומחליטה להעדיף מערכת יחסים שכוללת מין כפי שאת אוהבת ורוצה.
רותי בן-ציון שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)