שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    הילה
    06/01/2012

אני בת 20 ומקיימת יחסי מין. עכשיו הבעיה היא שכשהיה לי חבר פעם וקיימנו יחסים בפעם הראשונה הוא היה מגורה וגם אני ולפני החדירה או אפילו בזמן החדירה פשוט צנח לו. זה קרה לי איתו ב 3 פעמים ראשונות בערך.. אחריו היה לי חבר שגם איתו קרה לי בדיוק אותו דבר! בפעמים הראשונות שבאנו לקיים יחסי מין (גם 3 פעמים או 4) הוא היה מגורה ועמד לו לפני כל הזמן עד הקטע של החדירה שפשוט הוא פתאום צנח. כרגע אני עם מישהו, שלפני שבוע שכבנו פעם ראשונה- וזה קרה גם.
    הייתה לו זקפה בערך 3 שעות (ללא חדירה) וכשרצינו לקיים יחסי מין מלאים פתאום הוא צנח - ש ו ב.
    אני בחורה מאוד מושכת ואני מרגישה שהוא נמשך אליי (:
    אני חושבת על זה ואין לי מושג למה זה קורה לי תמיד בפעמים הראשונות איתם ורק אחרי כמה זמן וכמה נסיונות של סקס זה נכנס רגיל ויש זקפה..
    עוד בעיה ממש חשובה שאני חושבת שזה קשור לזה- בזמן הגירוי אני מאוד חרמנית ומאוד רוצה את זה גם ומאוד מרוכזת ומרגישה בנוח, אך הבעיה היא שאני לא מרטיבה.. אני יבשה וזה מביך וכואב ואולי זאת הסיבה לצניחת איבר המין שלו?
    מה זה יכול להיות
    ובאילו דרכים אני יכולה להרטיב? (מיותר לציין שהוא ירד לי לפני ושוב- שאני חרמנית ומרוכזת בכל המהלך)
    האם זה קשור לזה שאני לא מרטיבה שהאיבר מין צונח? ולמה זה קורה דווקא בפעמים הראשונות איתם שאת הכי מצפה ואני בטוחה שגם הם..
    מה עושים עם זה??

תודה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

רות בן-ציון שכטר
    08/01/2012

הילה שלום,
    את מציינת שלפרטנרים שלך הייתה בעיה שמוכרת היטב ונקראת "חרדת ביצוע". ההתרגשות גדולה וברגע המבחן המחשבה לא במין עצמו אלא "אם יעמוד לי?" וזו בד"כ הסיבה לצניחה כפי שאת מתארת.
    עפ"י רב, כשלוםן אחד גורר בעקבותיו כשלונות נוספים, בגלל ההתרגשות. זו החרדה עצמה.
    כפי הניראה את לא מגורה מספיק ולכן אין די רטיבות, את צריכה משחק מקדים ארוך יותר כדי שתהיה לך רטיבות - לובריקציה יותר טובה.
    רותי בן-ציון שכטר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו